MultiTransmitter: A vezetékes riasztó második élete


MultiTransmitter: A vezetékes riasztó második élete
A MultiTransmitter integrációs modul lehetővé teszi a korszerűtlen vezetékes riasztásérzékelők összekapcsolását az Ajax rendszerrel, amely rugalmasabb beállításokat nyit meg a felhasználók számára, automatizálási forgatókönyveket, okostelefon-vezérlést és széleskörű frissítési lehetőséget kínál.

A MultiTransmitter 18 vezetékes zónával rendelkezik olyan eszközök és érzékalők csatlakoztatásához, amelyek 4 típusú vonalvégi lezárást támogatnak: NO, NC (ellenállás nélkül), EOL (NC ellenállással), EOL (NO ellenállással), az ellenállás értékei 1kOhm és 7.5kOhm között állíthatóak, 0.1kOhm eltolással. A 18 zónán kívül a modul három 12 V-os kimenettel rendelkezik: 2 fő és 1 külön a tűzérzékelőkhöz. Maga a MultiTransmitter tápellátása 110/230V tápfeszültségről történik, áramkimaradás esetén pedig van hely egy tartalék akkumulátor számára, amely ellátja a modult és a csatlakoztatott eszközöket. A központi egység és a felhasználók értesülnek az Ajax alkalmazáson keresztül az áramellátási problémáiról.

Ezenkívül az alkalmazásban lehetőség van egy helyiség, egy csoport, egy eszköz típusának (érzékelő/szabotázs) és egy riasztás típusának meghatározására minden eszközhöz. Ennek következtében a felhasználók az aktivált detektor zónaszáma helyett világos értesítési szöveget láthatnak arról, hogy mi történt, mikor és hol. A távfelügyelet pedig világos riasztási kódot kap, és a protokollnak megfelelően válaszol.

Öt riasztási típus közül választhat:
  • behatolás
  • tűz
  • orvosi segítség
  • pánik
  • gázszivárgás



    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
    Olvasta már?
    Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!