Videosec TEST-5000, az új IP+koax kamerateszter


Videosec TEST-5000, az új IP+koax kamerateszter
A Videosec új kameratesztere kis méretben összesíti az elképzelhető összes kamerateszter-funkciót: IP és koax kamerák kezelése 4K felbontásig, tápkimenetek, monitorbemenetek (HDMI és VGA is!), kébelhosszmérés (TDR), miközben karunkra csatolva, nagyranőtt okosóraként is hordhatjuk.

A TEST-5000 egy 5” képátlójú, FullHD IPS érintőkijelzővel szerelt kamerateszter, az IPC-800C kistestvére. A DC töltőaljzaton kívül ezeket a csatlakozókat találjuk a két oldalán: RS485 port PTZ vezérlésre és egyéb soros illesztésekhez, 3.5mm audióbemenet, UTP/RJ45 kábelteszter (túlsó kábelvégre felrakható modullal is és kábelhosszméréses szakadáskeresőként is használható), VGA bemenet, amelyre 1920x1200@60Hz maximális felbontású videójelet kapcsolhatunk, BNC analóg bemenet AHD/TVI/CVI/CVBS támogatással 4K felbontásig, HDMI bemenet, amelyre az 1.4 szabványnak megfelelő maximálisan 4K@30Hz felbontású videójelet kapcsolhatunk, itt található a LAN csatlakozó is, amely 25.5W teljesítményű POE tápforrás is, a 3A-ig terhelhető 12V DC tápkimenet és a mikroSD kártyahely is. A WiFi csatlakozás 802.11b/g/n szabványok szerinti, egyaránt működhet Hotspot és Kliens üzemmódban is.

IP kamerákat H.264 és H.265 videótömörítéssel is csatlakoztathatunk, az ONVIF szabvány szerinti kamerakereső és tesztelő applikáció mellett több gyártó mobilapplikációja is előre telepítve elérhető. A hálózati segédeszközök a DHCP és FTP szerveren, valamint különféle keresőeszközökön túl többféle szintű forgalmi analitikára is lehetőséget biztosítanak (valósidejű forgalmi sávszélesség mérése, csomagbegyűjtés különféle szűrők alkalmazásával). Monitorként alkalmazva a bejövő HDMI jelet megjeleníthetjük gyorsmenüből, amikor ablakban jelenik meg a HDMI képtartalma, és alkalmazásból, amikor a teljes képernyőn megjelenő HDMI tartalomból képernyőmentéseket és videófelvételt is készíthetünk a mikroSD kártyára.

A TEST-5000 kameratesztert decemberi akciónk keretében ajándékba küldjük minden nettó 1.000.000 forint felett vásárló partnerünknek.

Kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől