Pozitív telepítői jövőkép


Pozitív telepítői jövőkép
Pozitívan elvárásokkal tekintenek a 2022-es év elé a biztonságtechnikai telepítők – az IPVM felmérése szerint. Bár a válaszadók többsége az amerikai kontinens északi felén tevékenykedik, a magazin kérdéseire szép számmal érkeztek válaszok a glóbusz közel minden pontjáról.

A pozitív képet enyhén árnyalja, hogy a szakma „globális hangulata” inkább várakozó jellegű; a jövőt illető elvárásaik a 2021-ee évet megelőlegező (2020. végén készített felmérésben megjelölt) szinten maradtak – mondhatni, hajszál pontosan. Számokba öntve mindezt: a válaszadók 65% készül pozitívan a 2022-es évre, 27% semleges állásponton van, 7% pesszimista 2022-t illetően. Minden esetre, ez igen szép eredménynek tekinthető annak tükrében, hogy a COVID-19 nem távozott a világból, a hozzá fűződő korlátozások továbbra is velünk vannak; mindemellett 2021-ben úgy a munkaerő, mint a termékhiány érzékelhető hatást gyakorolt mindennapjainkra.

Forrás: IPVM
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!