DualCurtain Outdoor: Megbízható kerületvédelem


DualCurtain Outdoor: Megbízható kerületvédelem
Az Ajax DualCurtain Outdoor kétirányú mozgásérzékelő hatékonyan védi az ablakok, ajtók, bejáratok és kerítések területeit, akár 30 méteres fesztávon.

A Hub-hoz való csatlakozásnak köszönhetően, akár 1700 m távolságban a DualCurtain Outdoor még a legtávolabbi területeket is védi. A portól és fröccsenéstől védett rendszer zökkenőmentesen működik -25°C és +60°C közötti hőmérsékleten és 95%-os páratartalom mellett, ami ellenáll a legrosszabb időjárási körülményeknek.



Dupla védelem hamis riasztások ellen

Mindkét oldalán két IR-érzékelővel a DualCurtain Outdoor hatékony olyan hamis riasztások ellen, amelyeket természetes zavarok váltanak ki, mint például hő, eső és hó. Az érzékelő nem reagál, ha csak egy érzékelő érzékeli a mozgást. Ha azonban mindkét érzékelő aktiválódik, az érzékelő a digitális ELSA algoritmust futtatja. A másodperc töredéke alatt az ELSA háromlépcsős jelanalízist végez, kiszűrve a természetes zavarokat vagy állatokat, és csak ezután aktiválja a riasztást.

Teljeskörű védelem szabotázs ellen

A DualCurtain Outdoor átfogó szabotázsvédelmet kínál, akár 4 év beépített akkumulátor-élettartammal. Amikor szabotálási kísérlet éri az érzékelőt vagy lemerül az akkumulátor, a rendszer azonnal figyelmezteti a felhasználót és a távfelügyeletet.

Az érzékelő szabotázskapcsolóval van felszerelve, amely reagál a DualCurtain Outdoor konzolról történő eltávolítására és a felületről való leválasztására, és a rendszerrel való kapcsolat elvesztése 60 másodpercen belül felismerhető. Az érzékelő megfelel az EN50131 szabvány szerinti Grade2 fokozatnak, és maszkolásgátló rendszerrel rendelkezik, amely észleli a látómező kitakarására, vagy a lencse lefújására tett kísérleteket.

Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon