Elkészült az új Videosec Okos Otthon katalógus


Elkészült az új Videosec Okos Otthon katalógus
Az új katalógus áttekintést ad a Videosec épületvezérlési megoldásaiban rejlő lehetőségekről, alkalmazási példákat mutat be és PDF táblázatban összefoglalva bemutatja az egyes termékek képességeit.

A megújult Videosec IP kamera platformot bemutató katalógus után megérkezett az okos otthon, okos épületvezérlés témakörét összefoglaló új katalógus. Az okos otthon legfontosabb képessége, hogy önállóan képes reagálni helyzetekre, tehát nem csak szól, ha baj van, hanem tesz is ellene. A weboldalként elérhető katalógus először bemutatja az okos épületvezérlés céljait, majd példákat ad megoldandó kihívásokra és feladatokra.

Egy külön letölthető PDF táblázatban foglaltuk össze az okos otthon témakörébe tartozó termékeinket. Először a kinetikus kapcsolókat tekintjük át, amelyekkel elemek akkumulátorok és vezetékek nélkül kapcsolhatjuk fogyasztóinkat, akár 5 helyről is ugyanazt a fogyasztót, majd az aktuátor relémodulok áttekintése következik. Egytől hat csatornáig, szárazkontaktus kimenettel, vagy kapcsolt fázis kimenettel, illetve különleges felhasználásokra egyaránt kínálunk eszközöket. Újdonság portfoliónkban a KRC200-as termékcsalád, amelyik hagyományos mechanikus kapcsolók mögé szerelhető modulokból áll, az egy- és kétcsatornás kapcsoló mellett redőnyvezérlő és triak-dimmer is elérhető (ez utóbbi egyszerre kompatibilis a felfutó- és lefutó élre történő vezérléssel is). Az S bemenetekre kötött mechanikus kapcsolók (kétállású, vagy nyomógomb) mellett mindegyik KRC200-as relémodul vezérelhető kinetikus kapcsolókról, mobiltelefonról és automatizációkból is.

A Zigbee átjárók és szenzorok alkalmazása a helyi internetbeállításoktól független konfigurációs lehetőséget kínál összetettebb, sokszenzoros rendszerek kialakításához is.

Az AZX-G30 és szenzorai a riasztásjelzést kapcsolja össze Tuya automatizációk használatának lehetőségével, a termosztátok és a fűtésvezérlő megoldások pedig egyszerre szolgálják az energiatakarékosságot és a felhasználók kényelmét.

A katalógus weboldala elérhető IDE kattintva
Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája