Hikvision AX PRO kültéri Tri-Tech detektor


Hikvision AX PRO kültéri Tri-Tech detektor
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision az elmúlt években igen nagy hangsúlyt fektetett egy minőségi, vezeték nélküli riasztó rendszer kialakítására, melynek eredményeként sikeresen mutattuk be az AX PRO riasztó rendszerünket.

A rendszer kifejezetten vezeték nélküli használatra tervezett, otthoni és kisebb vállalati környezetbe terveztük. 868Mhz-es vezeték nélküli frekvencián kommunikál, ezen belül és 2 külön chip felelős a megfelelő perifériák kommunikációáért. Ezen két kommunikációs chip közül az egyik felelős a riasztó rendszer eszközei közötti vezeték nélküli kommunikációért, ezt nevezzük Tri-X Vezeték nélküli technológiának. A másik chip kifejezetten a képi tartalamak kommunikációjárt felelős, ezt nevezzük Cam-X vezeték nélküli technológiának. Ezen 2 chip külön-külön kommunikációja biztosítja a rendszer állandó és késedelem mentes, biztonságos kommunikációját a rendszer adott interfészei között.

Legújabb interfészünk az AX PRO rendszerhez, a kültéri Tri-tech érzékelőnk, mely 2 PIR és egy mikrohullámú érzékelővel képes megbzható kültéri védelmet biztonstani. Az eszköz továbbá rendelkezik egy kiegésztő kamera modullal is, mely teljesen hasonló elven működik, mint a PIR-Cam hardverünk. Egy VGA felbontású kamera modulról van szó, mely a detektorok érzékelésére reagálva egy maximum 20 képkockából álló GIF-et készt, melyet elküld a mobil telefonos kliensünkre, aminek segtségével vizuálisan is meggyőződhetünk arról, hogy mire is történt a riasztás. Maga a Tri-Tech szenzor igen flexibilisen álltható. Egyrész oldal irányban tudjuk az össze érzékelőt elfordbtai egy függőleges tengely mentén, hogy a detektálás irány könnyen álltható legyen. Továbbá az érzékelők küzöl, az egyi PIR érzékelő detektálási távolságát is be tudjuk állítani. Maga az tri-tech érzékelő IR antimasking funkcióval is rendelkezik, továbbá vezeték nélküli mivoltát tekintve, cserélhető (CR123) akkumulátorokkal van ellátva, melyek felhasználástól függően kürölbelül 3-5év üzemidőre alkalmasak. Az érzékelő a Tri-X chippen keresztül kommunikál, még a kiegésztő kamera modul a Cam-X chipen keresztül, ezzel biztostva a szeparált és biztonságos kommunikációt. Az érzékelő és maga a kiegésztő kamera külön-külön megvásárolható, nem feltétele a kamera, az érzékelő működésének, ellenben a kompatibilis kamera modul, cask és kizárólvag az érzékelővel együtt működik.

Tri-érzékelő cikkszáma: DS-PDTT15AM-LM-WE
Kamera modul cikkszáma: DS-PDCM15PF-IR

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák