Bemutatjuk az Aruba Instant On új switch családját

Ismerje meg a nagy teljesítményű, stackelhető Aruba Instant On 1960-as switch szériáját

Bemutatjuk az Aruba Instant On új switch családját
Az Aruba, a világ egyik legnagyobb hálózati vezetékes és vezeték nélküli technológiás eszközöket gyártó cége nemrég bevezette a Közép- és kisvállalati cégek hálózatának fejlesztésére, kiépítésére az Aruba Instant On termék palettáját - switchek és Access Pointok, melyek egyszerű beállítási lehetőségekkel, kedvező árfekvésükkel közkedvelt és keresett tagjává váltak a hazai hálózatépítő, telepítő partnerek körében.

Az Aruba Instant On termékcsalád folyamatosan bővül, melynek legújabb tagja a 1960-as switch széria. Az új switchek között megtalálhatok a PoE-s, nem PoE-s verziók, 10GbE Uplink portokkal, stackelési lehetőséggel. Menedzselése és konfigurációja Web GUI-n keresztül, vagy az Aruba Instant On Felhő alapú applikáción keresztül lehetséges.

Részletes információk a 1960-as switchekről:
  • Két 24 és két 48 LAN portos rackbe szerelhető PoE és nem PoE-s verzió (Access switch), valamint egy 12x10GbE LAN porttal rendelkező típus (Aggregation switch) alkotja a termékcsaládot
  • Az Access switchek 2x10GbE LAN és 2x10G SFP+ porttal rendelkeznek
  • Az Aggregation switch 12x10GbE LAN és 4x10G SFP+ porttal rendelkezik
  • A PoE-s switchek használatával megkönnyítheti az IP kamerák és vezeték nélküli hozzáférési pontok (Access Pointok) elhelyezését, biztosítva a megfelelő tápellátást. A dedikált PoE portok 30W-ot biztosítanak Class 4-es eszközök, mint például fix lencsés kamerák, Access Pointok, vagy akár 60W-ot is Class 6-os eszközöknek, mint például a forgatható-dönthető objektívvel rendelkező kamerák.
  • A 24- és 48 LAN PoE portos típusok akár 370W és 600W PoE teljesítményt biztosítanak

    A 1960-as switch széria stackelhető, akár négy 1960-as switchet is összeköthetünk és menedzselhetünk egyszerre lokálisan, vagy a felhőn keresztül, az Aruba Instant On applikációval. És ami még különlegesebbé teszi a termékcsaládot, a felhő-alapú stackelés ami biztosítja, hogy a stack funkciók továbbra is működjenek lokális módban, ha megszakadna az internet kapcsolat. Az olyan fejlett switching paraméterek, mint a Layer 3, IPv4, IPv6 statikus routing, ACL, Spanning Tree Protocol támogatják a meglévő alkalmazásokat és eszközöket, valamint a jövőbeni bővítéseket is. A stackelési lehetőség pedig - ahogy a fentiekben is említettük - egyszerűvé teszi a menedzselést a teljes hálózatra nézve egyetlen eszközök keresztül.

    Az olyan fejlett biztonsági funkciókkal, mint az IEEE 802.1X, MAC hitelesítés, VLAN kezelés, ACL, Port Security, DHCP snooping, ARP támadás kezelése, RADIUS hitelesítés, teljes biztonságban tudhatja hálózatát.

    Szívesen megismerné az Aruba Instant On további termékeit is?
    Látogasson el Aruba aloldalunkra, ahol részletes információt olvashat a termékekről IDE kattintva

    Szeretne az Aruba közösség tagjává válni? Regisztráljon most az Aruba ACTION Partner Clubba, ahol tréningek, hasznos információk várják és első kézben tájékozódhat az újdonságokról IDE kattintva

    További információ IDE kattintva

    Az Aruba Instant On termékekkel, felhasználási és alkalmazási területekkel kapcsolatban keresse szakértő kollégáinkat a network@ramiris.eu email címen!
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
    Olvasta már?
    Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!