Vadkamerás külterületi megfigyelő rendszer


Vadkamerás külterületi megfigyelő rendszer
A vadkamerás szett akár egy önálló, autonóm működésű megfigyelő rendszer is lehet, mely külső hálózati infrastruktúra nélkül képes megfigyelni külterületi helyszíneket, továbbá segíteni akár az Önkormányzatokat is az illegális szemétlerakás megakadályozásában, felszámolásában.

Az autonóm működésű vadkamerák 12,0Mpixeles felbontású képalkotó szenzoruk segítségével kiváló minőségű állóképeket (12,0Mpixel) és FullHD videókat (2,0Mpixel) képesek készíteni. A termék ötvözi a nem képküldős és képküldős kamerák minden előnyét és számos új funkciót kínál a vadkamerát használók számára. A nagyfelbontású képek és videókon túl a készülék beépített mikrofon segítségével hangot is képes rögzíteni. Igény esetén beállítható, hogy egyszerre videófelvételt és fényképet is rögzítsen. A felvételek mobil Internet (SIM adatkártya használata szükséges) segítségével egy központi szerveren tárolódnak, ahol biztonságosan, jelszóval védetten férhetünk hozzá. Képrögzítés esetén az applikáció azonnal figyelmeztetést küld a beállított telefonra.



Nappal és megfelelő fényviszonyok mellett színes, éjjel pedig fekete-fehér képeket és videókat készít. Egy fényérzékelő kapcsolja át automatikusan nappali üzemmódból éjszakai üzemmódba és fordítva. Sötétben a kamera 42 db nagy teljesítményű, 940 nm-es infravörös LED-el világítja meg a helyszínt. Az infravörös vaku teljesítménye állítható. Nagy érzékenységű passzív infravörös mozgás érzékelő (PIR) élesíti a kamerát, bármilyen emberi, vagy állat általi mozgásra. Érzékenysége állítható, látószöge 105 fok, reakció ideje 0,6 mp.

A nagyméretű 2,4”-os előlapi kijelző a készülék elejére került egy felnyitható ajtó mögé, így a kamera pozicionálása könnyebb, mint a szétnyitható, belső kijelzővel ellátott típusok esetében. A vadkamerába egy matt kijelző került, amin kevésbé csillan vissza a napfény. A készülék magyar nyelvű menüje egyszerű és logikusan felépített, mindössze 6 db háttér világítással ellátott gombbal megoldható annak beállítása.

A kamera támogatja a WiFi SD memóriakártyákat, így lehetővé válik a képek letöltése WiFi-n keresztül okos telefonnal, vagy tablettel anélkül, hogy a vadkamerát szét kellene szerelni. A készülék 32 GB-os SD kártyával bővíthető. Felülírás funkció segítségével beállítható, hogy az SD kártyát újraírja, ha az betelt. Másképp nevezi el a mozgás aktivációval, Time-lapse funkcióval és a manuálisan készített felvételeket.



12 db AA méretű elemmel működik. Az elemtartó rekesz teljesen kivehető a kamerából a könnyebb elemcsere érdekében. Külső tápcsatlakozóval is rendelkezik, melynek kialakítása lehetővé teszi, a kamera fedelének felnyitását, anélkül hogy a csatlakozót ki kellene húzni. Automatikusan átvált a külső áramforrásra, ha az elérhető és visszavált a belsőre, ha a külső megszűnik.

Működési ideje többféleképpen beállítható, akár a hét minden egyes napján más időszakokra is.

Kérdés esetén keressék a kollégákat az info@gvhungaria.hu email címen vagy +36 1 205 3527 telefonszámon.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra