Aviotec IP starlight 8000


Aviotec IP starlight 8000
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies


Aviotec: Video-alapú tűzérzékelő sötétben is az AI algoritmusnak köszönhetően
  • Megbízható korai füst és láng érzékelés látható fény nélküli környezetben
  • Infravörös érzékelés az új AI algoritmusok által
  • Ideális megoldás logisztikai központokba és gyárakba

  • A Bosch video-alapú tűzérzékelője, az Aviotec IP starlight 8000 fény nélküli környezetben is használható. Az AI algoritmus videoanalitika segítségével infravörös megvilágítás és nehéz fényviszonyok mellett is megbízhatóan érzékeli a füstöt és a lángot.

    Széles körű alkalmazhatóság az Aviotec számára
    Az Aviotec új verziója optimális megoldást nyújt számos sötét környezetben működő alkalmazás számára. Ahol magas a tűzveszély vagy nagy a tűzterhelés, például a logisztikában vagy a gyártásban, az Aviotec infravörös megvilágítás mellett könnyedén észleli a tűzjellemzőket, amint azok megjelennek. A csomagolóanyag vagy más éjszaka nem megvilágított raktárak üzemeltetői profitálhatnak leginkább ebből, mert például az áramhiány miatti tűzveszély kockázata ennek köszönhetően jelentősen csökken. A Power-over-Ethernet (PoE) nem igényli elektromos vezetékek telepítését az Aviotec számára. Infravörös világítással az Aviotec új firmware verziója csökkenti a tűzveszélyt azokban az iparágakban, amelyben két műszakban dolgoznak, és éjszaka nem használnak világítást. Az Aviotec megbízható szolgáltatást nyújt repülőgép-hangárok számára is, ahol munkaidőn kívül a belső világítást szándékosan lekapcsolják a betörésvédelem miatt. Ugyanez vonatkozik a levéltárakra és az értékes dokumentumok irattárára, amelyeknek magas a tűzterhelése. Ezekben az esetekben az Aviotec gyors és megbízható tűzérzékelést biztosít, mivel a tüzet közvetlenül annak keletkezésekor észleli, mielőtt a füst eljutna az érzékelőkig.

    A videomegfigyelés és elemzés további előnyei
    Az intelligens videoelemzés közvetlenül integrált az Aviotec-ben. Minden környezetben a beépített kamerák egyszerre használhatók tűz érzékelésére és videós megfigyelésre, jelentősen csökkentve ezzel a telepítési és üzemeltetési költségeket.

    VDS és CSIRO TS010 tanúsított megoldás
    A video-alapú tűzérzékelés első megoldásaként az Aviotec 2018-ban már sikeresen teljesített a VdS Schadenverhütung GmbH elismert tesztelésén. A funkcionalitásán és a megbízhatóságán kívül a téves riasztásokkal szembeni megbízhatóságát is megerősítették. Ezen kívül az Aviotec IP starlight 8000 2019 áprilisában az Ausztrál CSIRO TS010 minősítést is megkapta a video-alapú tűzérzékelésre.

    Már elérhető az Aviotec IP starlight 8000 7.72 verziója. A korábbi Aviotec tulajdonosok egy ingyenes firmware-frissítéssel az új verzióra frissíthetik rendszerüket.


    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia
    Olvasta már?
    Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia