INIM Fire Cloud

Ingyenes inim felhőszolgáltatás previdia tűzjelző rendszerekhez

INIM Fire Cloud
Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.


Az INIM tűzérzékelő- és jelzőrendszerekre alkalmazott, teljesen ingyenes felhőszolgáltatás lehetővé teszi a telepítő és a végfelhasználó számára, hogy távolról felügyeljék rendszereiket, leküzdve a hálózati problémákat, és bárhonnan elérhetővé váljon minden telepítés.

INIM CLOUD FIRE szolgáltatás
Az INIM CLOUD FIRE egy informatikai infrastruktúra, amely lehetővé teszi a PREVIDIA sorozatú tűzjelzőközpontok folyamatos kapcsolódását az internethez, ezért a telepítéseket távolról elérhetővé teszi webfelületen, illetve az INIM FIRE APP okostelefonos alkalmazás segítségével. A szolgáltatást mind a telepítők, mind a végfelhasználók (telepítési vezetők, biztonsági felügyelők, üzemeltetők, stb.) számára terveztek, amely a távoli rendszerkezelés mellett lehetővé teszi a megfelelő működéshez szükséges alapvető dokumentumok archiválását és automatikus frissítését, mint például a telepítési és karbantartási naplót.

Az INIM CLOUD FIRE lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy naprakész digitális eseménynaplót vezessenek, amely automatikusan megmutatja a központ által rögzített összes eseményt, ahogyan azt a hatályos jogszabályok előírják. Mind a felhasználó, mind a telepítő / karbantartó a megjelenő eseményekhez digitális megjegyzést fűzhet, amit utána aláírhat, ezáltal pontos információk állnak rendelkezésre mindkét oldalról az adott esemény körülményeit illetőleg. Az automatikusan megjelenített és tárolt események mellett a karbantartásról, tesztekről és a vezetőség által kézi bevitel útján történő bármely más releváns eseményről is történik tájékoztatás és mentés.

Bemutató videó IDE kattintvaINIM FIRE APPLIKÁCIÓ
Az INIM FIRE APP egy ingyenes, magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező alkalmazás, amelyet letölthet az iOS és az Android áruházakból, mind a szakemberek, mind a végfelhasználók számára. Ez lehetővé teszi olyan PREVIDIA sorozatú tűzjelzőközpontok felügyeletét és kezelését, melyek csatlakoznak az INIM CLOUD FIRE szolgáltatáshoz, és melyekhez a vonatkozó felhasználók regisztrálták magukat.

Az egyszerű, intuitív kezelőfelületnek és a "push értesítések" használatának köszönhetően az INIM FIRE APP azonnal érthető áttekintést nyújt arról, hogy mi is történik az összes hozzáférhető rendszeren. Egyszerűen csak néhányszor megérintve a képernyőt, görgethet a részleteken keresztül és navigálhatja a rendszer egyes elemeit.

Alapvető funkciók
 • Telepítői és végfelhasználói felület a megfelelő jogkorlátozásokkal
 • Telepítések távfelügyelete
  - Állapot lekérdezések (kamraszint, hőmérséklet, ellenállás, státusz, stb.)
  - Alapvető beavatkozás (tiltás, teszt, némítás, újraindítás, eszköz LED / kimenetkapcsolás, stb.)
 • Értesítések (Email, Push)
 • Grafikus térképmegjelenítés eszközelhelyezkedéssel, állapotjelzéssel, parancsokkal
 • Videómegerősítés IP ONVIF kamerák pillanatképein keresztül
 • Eseménynapló és telepítések nyilvántartása
 • Sétateszt funkció a ciklikus karbantartáshoz, műveleti nyilvántartással és eszközállapot kijelzéssel
 • Karbantartási jelentés generálása

  Bemutató videó IDE kattintva

  Telepítési követelmények
 • A PREVIDIA Compact sorozatú központok a központ előlapján található Ethernet-kapcsolaton keresztül csatlakoztathatók a Cloud Fire-hoz.
 • A PREVIDIA Max sorozatú központok az opcionális IFMLAN modul Ethernet-kapcsolatán keresztül csatlakoztathatók a Cloud Fire-hoz.


 • RIAREX KFT.
  Tóth Zoltán
  Inim tűzjelző termékfelelős
  t.zoltan@riarex.hu
  06 20 960 8647


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Négy díjjal gazdagodott az IDIS
  Olvasta már?
  Négy díjjal gazdagodott az IDIS