Bosch AUTODOME IP starlight 5100i


Bosch AUTODOME IP starlight 5100i
Forgalmazó: Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


  • Jövőbe mutató elemzés már kültéri kamerákkal is.
  • A Bosch AUTODOME IP starlight 5100i videokamera beépített mesterséges intelligenciával (AI) segít      az operátoroknak a potenciális helyzetek megelőzésében.
  • Kültéri megfigyelésekhez tervezték, jól alkalmazkodik a fényviszonyok változásához.

    A beépített mesterséges intelligencia metaadatokkal egészíti ki a videofelvételek tartalmát és struktúráját, lehetővé téve a kamerák számára, hogy megértsék, mit látnak, így intelligens választási lehetőséget kínálva az ügyfeleknek. Az AUTODOME IP starlight 5100i kamera beépített Essential Video Analytics szolgáltatással rendelkezik, így hasznos információkat nyújt, amelyek segítenek az üzemeltetőknek reagálni egy esetleges probléma bekövetkezte előtt. A beépített AI rögzíti a releváns adatokat, melyek jól használhatók a közlekedésben például rossz irányba haladó járművek észleléséhez és a kihasználtsági adatok átadásához a hatékonyabb parkolás érdekében. A kamera releváns statisztikákat szolgáltat, például egy adott területre belépők számát, elemezheti a viselkedést, vagy segítséget nyújthat az egészségügyi és biztonsági előírások betartásában.

    A nagyobb felbontás a képfrissítési sebesség, a jobb dinamikatartomány és a megnövelt fényérzékenység elengedhetetlen az olyan képek készítéséhez, amelyek megkülönböztetik az egyéneket vagy tárgyakat. Az AUTODOME IP starlight 5100i egyedülálló tulajdonságai az új ½”-os kameraszenzor 4MP felbontással, a 20x-os optikai zoomot biztosító optika és az ellenálló tokozat, a kültéri telepítésekhez. A Starlight technológiának köszönhetően a kamera rögzíti a részleteket, ha a megvilágítás közel nullára csökken, és maximalizálja az éjszakai képalkotást a megfigyelés során, különösen a gyalogosok éjszakai láthatóságának növelése érdekében. A HDR-X hatékonyan kezeli az árnyékokat és az egyenetlen expozíciót 133 dB dinamikai tartományban. Az üzemeltetők gyorsan és pontosan megtalálhatják a mozgásban lévő személyt vagy tárgyat 1,676 méteres távolságra, manuálisan nyomon követhetik sebességtől függetlenül.

    A Bosch minden biztonsági videokamerához a beépített AI-t alapfelszereltségként kínálja, és csatlakozási lehetőséget a biztonságos Bosch felhőhöz. A rendszerintegrátorok távolról is feladatokat végezhetnek ügyfeleik részére, ami különösen fontos a jelenlegi járvány idején. A Bosch Project Assistant egy ingyenes szoftver, a rendszerintegrátorok számára, amely segít a videobiztonsági projektek tervezésében, előkonfigurálásában, üzembe helyezésében anélkül, hogy fizikailag a kamerák közelében kellene lenniük. A Bosch Remote Portal biztonságos eszközkezelést, beállításokat és állapotfigyelést kínál a Bosch felhőn keresztül bárhonnan. Mivel a videoadatok nagyon érzékenyek, a Bosch szisztematikus megközelítést alkalmaz az adatbiztonság maximalizálására, amelynek középpontjában egy beépített Trusted Platform Module áll, hogy a videoadatok biztonságban legyenek.

    Az új AUTODOME IP starlight 5100i támogatja a kültéri felügyeleti alkalmazások prediktív elemzését azáltal, hogy gazdag kontextuális és viselkedési információkat gyűjt össze, hogy segítsen az ügyfeleknek reagálni a potenciális helyzetek kialakulása előtt, és a biztonságon túlmutató üzleti intelligenciát szolgáltatni.


    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
    Olvasta már?
    Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax