Jablotron: visszatérés a „modul” rendszerű központokhoz


Jablotron: visszatérés a „modul” rendszerű központokhoz
Az LDSZ Kft. JABLOTRON termékmenedzserének, Matkó Csabának tájékoztatása szerint a Jablotron cég ma fontos változásokról döntött, elsősorban a vásárlói igények figyelembe vételével.

Hallgatva a telepítőktől érkező visszajelzésekre és a követve a végfelhasználók igényeit a cég profiltisztítást hajtott végre központ típusainak körében, melyről a MyCOMPANY regisztrációval rendelkező telepítő partnereik automatikusan értesítést kaptak.

A profiltisztítás célja, hogy visszatérjenek a korábban már jól bevált „modul” rendszerű központ felépítésre, szemben a JA-101K sorozatú központok által képviselt „teljes kiépítésű” központ stratégiával. A jövőben minden központ típus beépített alaptartozékként tartalmazni fogja a LAN kommunikátort, míg a GSM/GPRS vagy PSTN kommunikátort külön lehet megvásárolni hozzá, biztosítva a végfelhasználó számára a legjobb ár-érték arányú, de továbbra is biztonságos és megbízható kommunikációs útvonal használatát.

A kiadott tájékoztató értelmében a 2021 év során a cég megszünteti a JA-101K, JA-101KR, JA-101KR-LAN, JA-101KR-LAN3G, JA-106KR, JA-106K-3G, JA-106KR-3G, JA-103KRY és JA-107KRY köszpontok, központ szettek rendelhetőségét, és helyette a JA-100K, JA-100KR, JA-103K, JA-103KR, JA-106K, JA-107K és JA-107KR típusok forgalmazására tér át.

Az egyes központ típusokat és a beépített, illetve hozzájuk csatlakoztatható kommunikátorok listáját az alábbi táblázat tartalmazza



Mint látható, a központok választékát úgy állították össze, hogy lehetővé tegye a központok önálló üzemben történő működtetését és a különböző Távfelügyeleti központok által használt rádiós vagy GPRS kommunikátorok csatlakoztatását is, bármely felhasználói igény esetén.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Modern Alarmnál már kapható a Hanwha Vision új, AI-alapú radiometriás kamerasorozata
Olvasta már?
A Modern Alarmnál már kapható a Hanwha Vision új, AI-alapú radiometriás kamerasorozata