Power–Key disztribúció


Power–Key disztribúció
A Power biztonságtechnika és a kaputechnikai termékeket gyártó Key Automation S.R.L. disztribútori megállapodást kötött. Az újonnan létrejött kapcsolat eredménye képpen a Power látja el a márka magyarországi képviseletét.

A Key Automation egy fiatal, dinamikus olasz cég, amely automatizálási rendszereket fejleszt és gyárt. A Key Automation megoldásai növelik az emberek és az áruk mozgásának sebességét, biztonságát és hatékonyságát a lakossági, kiskereskedelmi és ipari megrendelők számára. A Key biztonságos, funkcionális termékeket kínál, melyek kifinomult külsővel rendelkeznek az olasz formatervezésnek köszönhetően. A fejlesztésben nagy hangsúlyt kapnak azok a kényelmi extrák, amik megkönnyítik a telepítést és az eszközök használatát is.A Power műszaki támogató csapatát erősíti Lendvai Tibor; Key termékfelelős, aki nagy szakértelemmel és tapasztalattal áll rendelkezésre.


Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
UNV Green Pass Scanner, az oltásigazolás ellenőrző rendszer
Olvasta már?
UNV Green Pass Scanner, az oltásigazolás ellenőrző rendszer