Új technikai munkatárssal bővült az ASC Global csapata


Új technikai munkatárssal bővült az ASC Global csapata
Ismét új munkatárssal bővült az ASC Global csapata Malatinszki László személyében, aki a technikai segítségnyújtásban fogja támogatni a partnereket.

A cég folyamatosan bővül, hogy az ügyfelek megelégedésére minden kérdésre gyorsan tudjanak válaszolni. A cél a fejlesztések dokumentálása és termékek használatának egyszerűbbé tétele, ezért a leírásokat naprakészen tartják és keresik az egyszerűbb megoldásokat.

Az új kolléga maga mutatkozik be:

"Több mint 20 éve precízen a szakmában", ezt mondhatnám magamról röviden. Távközléstechinai alapismeretekkel gazdagon végeztem iskoláimat. Megtanították az akkori "modern" telefonközpontok működését, hálózati elemeit majd ezt a gyakorlatban is megismerhettem. Színházterem méretű, hatalmas ARF-102, rotary központok, majd Hungexpo területén kiállítók távközlési igényeinek kielégítése után megérkeztem a nekem való digitális alközponti rendszerkehez, ahol a panel szintű logikai kapcsolatok, szervízfeladatok és természetesen a fejlesztési ötletek megvalósulásának tárházában élhettem. Mindezekkel párhuzamosan biztonsági rendszerekkel ismerkedtem, egyéni lakásriasztók, beléptető-rendszerek, videó-rendszerek telepítésével foglalkoztam. Kiegészítőként kaputelefon-rendszerek kiépítésének szervezésével, kiépítésével rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem. Hagyományos nyomógombos valamint a folyamatosan megújuló digitálisnak mondott de újabb és újabb lengyel reinkarnációk szervízelését vállaltam, majd a megbízhatót választva a magyar valóban digitális-rendszer mellett tettem le voksom.

Egyedi igényeket is megoldottam akár nagyot halló vagy idős ügyfélnek, ha épp nem volt kompatibilis a rendszerhez egy fény vagy hangjelzést biztosító eszköz, készítettem nekik egyet.

Az utóbbi 10 évben megújuló rendszerek értékesítésével egy újabb szegmensét ismerhettem meg világunknak. Mind a megtérülő beruházások előnyeivel-hátrányaival, mind pedig a beszerzési feladatok, logisztikai megoldások finomrahangolását tűztem ki célul. Fontosnak tartom az ügyfelek elégedettségét, először mindig saját szemmel nézem a lehetőségeket és a leghatékonyabb megoldással irányítom tovább ügyfeleimet. Napelemes-napkollektoros rendszereknél nem mindig teljesülnek az ideális feltételek, így a teljesítmény eléréséhez kompromisszumokra van szükség. Amikor egy elszánt ügyfél megérkezik majd rájön, hogy egyetlen feltétel sem adott a hatékony solar rendszeréhez, akkor jön a megoldás, - soha nem engedem el "üres kézzel" - javaslom neki a kerti zuhanyt 35L meleg vízzel, amit oda tesz ki a kertbe ahol süti a Nap és lesz melegvíz.

Szeretem ha ügyfeleim boldogan távoznak és erre törekszem a mindennapi életemben is.

Az ASC Golbal Magyarország Kft lelkes csapata, szakmai felkészültsége óriási élmény számomra a mindennapokban. Napi szinten vagyok kapcsolatban fejlesztési ötletekkel teli ügyfelekkel, és ami fantasztikus, hogy ezek megvalósítása a rendelkezésünkre álló modulokkal egy karnyújtásra került tőlem. Megtaláltam a helyem, bízom benne elégedettségemet csak szakmai felkészültségem fogja űberelni és ezen tudásommal még tovább fejleszthetem mai modern igényeinket.

Malatinszki László elérhetőségei:
(70) 420 4008
tech@ascglobal.eu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál