Paradox EVO192 és EVOHD


Paradox EVO192 és EVOHD
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd

A Paradox EVO192 vagy EVOHD központokból épített rendszerek flexibilitásuk, funkcióik és Grade3-as védelmi szintjük miatt mindig kedvelt választása a telepítőknek, legyen szó lakossági, irodai vagy banki környezetben történő felhasználásról.

Napjainkban mindenki törekszik az integrációra, melynek fő célja a különböző rendszerek vezérlésének központosítása, egyszerűsítése. Ezt a vonalat erősíti az EVO rendszerek integrált beléptetéskezelése, melyet az INSITE GOLD mobil applikáció is támogat.

De mit is jelent a PARADOX EVO rendszereknél az integrált beléptetés? Az EVO központokkal egy rendszeren belül 32 db ajtó és akár 999 felhasználó kezelhető.

Az ajtókezelést két modul, az ACM12 beléptetőmodul és/vagy a K641R olvasóval integrált LCD kezelő segítségével oldhatjuk meg.


A K641R egyirányú, azonosított beléptetés tesz lehetővé, míg az ACM12-es modul Paradox R910 és/vagy R915-ös olvasókkal kétirányú, azonosított beléptetésre is alkalmas. Az ACM12-vel használható más gyártó 26 bites Wiegand olvasója, de ebben az esetben csak egyirányú beléptetésre van lehetőség.

A Paradox kínálatában kétféle kártya ( C702 és C706) és többféle kulcstartó formájú TAG ( C704 és C705R/ BL/ G/ B színes széria) érhető el. Az ellenőrzött beléptetést az ajtócsoporthoz kialakított jogosultságok és a konfigurálható időprofilok biztosítják.

De mitől integrált?


Attól, hogy a beléptetőmodulokat a riasztórendszerhez illesztették. A rendszer egyidejűleg vizsgálja a belépésre és az élesítés/hatástalanításra vonatkozó jogosultságokat. Ezáltal meghatározható, hogy a rendszert kezelő személyek közül ki az, aki élesített állapotban is jogosult belépésre, illetve ajtónyitásra, és ki nyithat ajtót kizárólag kikapcsolt riasztó mellett. Az ajtók nyitása, illetve a ki- és bekapcsolás történhet kártyával, kóddal, vagy ezek kombinációjával is.Az adminisztrátorok dolgát a Neware ACC felügyeleti szoftver teszi könnyebbé, átláthatóbbá. Ez a Windows operációs rendszeren futtatható szoftver képes online monitorozni a rendszer egészét - a riasztót és az ajtókat egyaránt. Menedzselhetjük a felhasználókat, távolról nyithatunk ajtókat és kezelhetjük a riasztórendszert. Minden esemény naplózásra kerül, így a szoftver segítségével egyszerűbb riportok is készíthetőek. Mindezt a helyszínen, vagy IP150+ illetve 4G-s PCS265LEU modul segítségével akár távolról, egy másik telephelyről is megtehetjük.

És végül, de nem utolsósorban: a Paradox mobil applikációja, az INSITE GOLD teljes körű felhasználói hozzáférést tesz lehetővé, melynek része természetesen az integrált beléptető menedzsmentje is. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók kártya nélkül, kizárólag az applikáció használatával is beléphetnek a rendszerbe. A normál hozzáférésen túl lehetőség nyílik az ajtó folyamatos nyitva tartására tömeges áthaladás, rakodás, vagy éppen kimenekítés céljából. Ehhez az őrszolgálatnak szintén elég csak az applikációt biztosítani, nem szükséges a Neware ACC szoftver futtatása.

Más rendszerekhez történő kapcsolódásra - legyen szó harmadik fél beléptető- vagy integrált épületfelügyeleti rendszeréről - az EVO központcsalád a PRT3 modulon keresztül további együttműködési lehetőséget biztosít. Ennek köszönhetően a Paradox saját funkcionalitásán túl az idegen rendszerekkel történő integráció előnyeit is élvezhetjük.


Az EVO192 és EVOHD központok a Paradox zászlóshajói. Az általuk kialakítható rendszerek rugalmassága, Grade3-as biztonsági szintje, az integrált beléptető funkciók, a könnyű integrálhatóság, valamint a kiemelkedően felhasználóbarát kezelőfelületeknek köszönhetően mindig kiváló választás.

Az EVO rendszereket keresse honlapunkon, üzleteinkben vagy partnereink kínálatában!

Gyigor Tamás
Paradox termékfelelős
info@powerbizt.hu


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis P3827-PVE kamera
Olvasta már?
Axis P3827-PVE kamera