A Partizan Security és a Toshiba Electronics Europe partneri megállapodása


A Partizan Security és a Toshiba Electronics Europe partneri megállapodása
A Partizan Security, amely videomegfigyelő és beléptető rendszerek európai gyártásával foglalkozik bejelentette partneri együttműködését a Toshiba Electronics Europe GmbH-val.

Mostantól a Partizan Security termékei tartalmazzák a Toshiba merevlemezeit, melyeket kifejezetten videomegfigyelő rendszerekhez fejlesztettek ki. A videomegfigyelő tárolók piacának legújabb követelményeit megcélzó Toshiba S300 és S300 Pro sorozatú videomegfigyelő merevlemez szigorú teszteket teljesített a 24/7 megbízhatóság és teljesítmény biztosítása érdekében. A Toshiba Electronics Europe ellátási lánc stratégiája tökéletesen illeszkedik a Partizan fejlesztési stratégiájához. Mindkét márka kiemelt célja, hogy termékeiket népszerűsítsék a biztonsági szakemberek felé és átfogó támogatást nyújtsanak számukra mind egyedi telepítések, mind nagy projektek esetében.

A Partizan Security stabil, minőségi termékeket kínál versenyképes áron. Dmitrij Danilchenko, a Partizan Security alapítója szerint: „A Toshiba nemcsak technológiai szempontból, hanem szellemében és kultúrájában is közel áll hozzánk. Teljesen logikus és helyes, hogy azt szeretnénk látni, hogy termékünket azonos megközelítéssel látja el a gyártó az ügyfelek, a piac és a fogyasztók oktatási programjával is. Alaposan megvizsgáltuk, nyomon követtük, elemeztük a minőséget és a költségeket, visszajelzéseket gyűjtöttünk ügyfeleinktől, és most már teljes a kör - készen állunk erre a stratégiai együttműködésre, ügyfeleink számára a Toshiba professzionális merevlemezek sorozatát kínálva és teljesen elhagyva más gyártókat ”.

2021 januárja óta a Partizan Security DVR és NVR kínálata Toshiba S300 és S300 Pro videomegfigyelő merevlemezekkel működik, amelyek 1-10 TB között érhetőek el.

Jeff Briggs, a Toshiba Electronics Europe GmbH disztribúciós értékesítésért felelős vezető igazgatója a következőket nyilatkozta a partnerségről:
„A Toshiba Electronics Europe elismeri a Partizan Security innováció iránti elkötelezettségét saját márkájú DVR rögzítőik és kameráik révén. Üdvözöljük a vállalatot, mint stratégiai partnert a viderögzítés terén és izgatottan várjuk, mikor piacra dobjuk a Toshiba S300 és S300 Pro Surveillance merevlemez-sorozatát a Partizan Security tárolási megoldásaihoz ”.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIGI C385 8MP kültéri, színes hálózati kamera
Olvasta már?
VIGI C385 8MP kültéri, színes hálózati kamera