Automatizált testhőmérséklet-mérés az időjárás figyelembe vételével


Automatizált testhőmérséklet-mérés az időjárás figyelembe vételével
A bevásárlóközpontokban, iskolákban vagy hivatali helyiségekben az őrök kezében lévő közönséges hőszkenner nem a leghatékonyabb módszer a vírusok terjedésének elkerülésére, mivel lassan és pontatlanul dolgozik. Egy beléptető rendszer azonban, ami arcfelismerést és testhőmérséklet-mérést végez, hatékony megoldást jelent. A Partizan STD-2MP beléptető számos kapcsolódó tényezőt vesz figyelembe, melyek közül az időjárási viszonyok az egyik legfontosabbak.

Nincs olyan hogy rossz idő...

... de erősen befolyásolja a mérési eredményeket. Hideg időben a test kitett részeinek hőmérséklete egy fokkal a valós alá csökkenhet. A hőségben éppen ellenkezőleg, 37,4 ° -ra emelkedik, a valóságban a kanonikus 36.6 °. De az STD-2MP-t nem lehet becsapni! A személy állapotát elemezve a készülék mindent figyelembe vesz - még a haj és a sapka közötti hőmérséklet-különbséget is.
A mesterséges intelligencia elvein alapuló algoritmus lép működésbe. A készülék összehasonlítja az ember testhőmérsékletét és a körülötte lévő tárgyakat. Rögzíti a korábbi látogatók testhőmérsékletét és kiszámítja az aktuális pillanat normális hőmérsékletét. Például reggel a látogatók átlaghőmérséklete 36,2 fok volt. De a nap forró és napos volt. Ezért ebédidőben az emberek 37,2-re „melegednek”. A készülék figyelembe veszi az időjárást és ennek megfelelően a lehető legpontosabban végzi a mérést.



A hiba nem elfogadható

Fontos megjegyezni azt is, hogy a szkennereket általában zárt térben telepítik, és az emberek az utcáról jönnek, ahol a hőmérséklet teljesen más. A Partizan STD-2MP intelligens algoritmusa kiszámítja a névleges normál hőmérsékletet a teljes emberi áramlásból. Elég, ha a készülék csak 3 látogatót ellenőriz és aktiválódnak a rendellenes hőmérsékletű személyek észlelésére szolgáló algoritmusok.

Bonyolultnak hangzik? Nézzük meg a példát. A készülék három látogató homlokhőmérsékletét mérte. Kiderült, hogy 35,4-35,8 szinten van. A Partizan STD-2MP összehasonlítja a kapott adatokat a test valós hőmérsékletével és megkapja a valós eredményt - 36,4-36,8. De amikor egy 36,9-es homlokhőmérsékletű látogató megy be, úgy tűnik, hogy minden a normális tartományba esik. De nem. A készülék „megérti”, hogy a valós testhőmérséklet sokkal magasabb. "Nem jutsz át!"



Vegye fel a maszkot!

A látogatók hőmérsékletmérése mellett a Partizan STD-2MP felismeri az arcukat is. A rendszer ezt még maszk viselése mellett is megteszi. Tehát senkinek nem kell levennie a maszkot. Még mindig a vírusok elleni küzdelemről beszélünk, nem igaz?

És természetesen a Partizan STD-2MP mindent megtehet, amit egy megfelelő ellenőrzési rendszernek képesnek kell lennie:

1. Nyilvántartást vezet a látogatásokról (beleértve az érkezési és távozási idő regisztrálását)
2. A hozzáférés korlátozása vagy megadása
3. Riasztási jelet ad behatolás esetén


Hogyan is néz ki

Hogyan is néz kiA fő Partizan STD-2MP modul nem nagyobb, mint egy szokásos, 7 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkező táblagép. Van még testhőmérséklet-ellenőrző modul, fehér háttérvilágítás, 2MP IP CCTV kamera és beépített beléptető vezérlő. A Partizan STD-2MP telepíthető a forgóajtó közelében, az átjárható kereten vagy éppen a bejárati ajtóknál. Ehhez a kiegészítő katalógusában mindenféle lehetőség adott - mind a padlóhoz, mind a falhoz rögzítve.

A kiegészítőkről
Borítót tehet tenni a készülékre, például vicces fülek formájában. Ez egy kedves, jópofa lehetőség, amely jól jön, ha a Partizan STD-2MP-t óvodai intézményekben használják. A gyerekek imádni fogják.



A testhőmérséklet mérése a nyilvános helyek bejáratánál a koronavírusjárvány kezdete óta rutinszerűvé vált. A Partizan STD-2MP ezt a folyamatot láthatatlanná, gyorssá és maximálisan hatékonnyá teszi. Sokkal jobb, mint a kézi szkenner használatával „sípolni”, amely minden alkalommal a látogató homlokát célozza.

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot:
sales@partizanstore.eu
tel (magyar): 06 8008 8009 - ingyenesen hívható szám
tel (angol): +420 608 496 889
tel (cseh és szlovák): +420 608 880 986
tel (orosz): +420 608 886 587

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval
Olvasta már?
Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval