Nemtek Elektromos Kerítés


Nemtek Elektromos Kerítés
Forgalmazó: Protect HRS Kft.
Gyártó: Nemtek Ltd.


A Protect HRS Kft. a piacvezető NEMTEK elektromos kerítés rendszerek magyarországi disztribútora. Kedvező árakkal, azonnal elérhető raktárkészlettel, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és profi szakemberekkel áll rendelkezésedre. 540 rendszer telepítése után bátran jelentjük ki, hogy az elektromos kerítés megkerülhetetlen. Mára meghatározó szereplőjévé vált egy valóban hatékonyan működő kültéri vagyonvédelmi rendszernek. Hiszen ahol felszereltük, ott lényegében megszűnt a bűnözés!

3 év és az 540 működő elektromos kerítés rendszer tapasztalata számunkra is világossá tette, hogy aki a kültéri védelme kiépítésén vagy bővítésén gondolkozik, az mára már felismerte a rendszerünk hatékonyságát és a benne rejlő lehetőségeket.

A Nemtek elektromos kerítés rendszere ez idő alatt bizonyított. Önmagában is hatékony kültéri vagyonvédelmi eszköz, mely fizika és pszichikai akadályt képez a behatoló előtt. Ügyfeleink visszajelzése alapján azonban azt tapasztaljuk, hogy az elektromos kerítést egy már meglévő rendszerbe integrálva, vagy egy új kerítést egyéb biztonságtechnikai rendszerekkel ötvözve egy olyan magas fokú biztonsághoz juthatnak, melynek köszönhetően szinte teljesen megszűnnek a betörések és lopások.



A Nemtek elektromos kerítés kamerákkal kiegészítve kétlépcsős védelmet nyújt. A kerítést zónákra osztva elérhetjük, hogy riasztás esetén pontosan meghatározhassuk, hogy mely szakaszán történik a behatolási kísérlet, a rendszer mentén telepített kamerák pedig az esemény felé fordulnak. Ügyfeleink ezt a funkciót egyenesen imádják!

Lehetőség van a meglévő riasztórendszerbe zónaként bekötni az elektromos kerítést. Így az épület beriasztásával egy időben az elektromos kerítés is élesíthető. A külön erre a célra kifejlesztett Tell kommunikátorunk segítségével mobilalkalmazással távolról is ki-bekapcsolható a rendszer. Távfelügyeleti szolgáltatásba kötve pedig az elektromos kerítés jelzése közvetlenül a diszpécser-központba fut be. Kivonuló szolgálattal akár 15 percen belül a helyszínre ér a járőr, és megvizsgálja az objektumot.

Oldalakon keresztül sorolhatnánk még, hogy mennyi lehetőség rejlik az elektromos kerítésben. Bármi is legyen a feladat, mi garantáltan ütőképes megoldást kínálunk! Egy azonban biztos: minden kültéri vagyonvédelmi rendszerben a Nemtek elektromos kerítés központi szerepet tölt be.

Mondhatunk bármit, de a számok magukért beszélnek: az összes behatolási kísérletet vizsgálva az esetek 80%-ban a bűnözők az elektromos kerítés jelzésére inkább menekülőre fogták. A maradék 20% esetében bár tovább próbálkoztak, az elektromos kerítés mentén telepített kamerák szerencsére minden mozdulatukat rögzítették. Túl nagy kockázat ez a bűnözőknek, hogy egy elektromos kerítéssel védett területre törjenek be!

Akinek fontos az ügyfelek biztonsága, az már megismert bennünket, és figyeli, hogyan tudná az elektromos kerítést beépíteni egy új vagy meglévő rendszerbe, hiszen:
  • hatékony védelmet biztosít a nap 24 órájában
  • komoly fizikai és pszichikai akadályt jelent
  • Azonnal hatástalanítja a behatolót
  • legálisan használható, nem okoz maradandó sérülést
  • egyszerűen és gyorsan telepíthető akár meglévő kerítésre is
  • gyakorlatilag nem generál álriasztást
  • segíti az élőerős védelmet vagy akár ki is válthatja azt

    Felkeltettük az érdeklődésedet? Ne habozz megkeresni bennünket a www.elektromoskeritesnagyker.hu weboldalunkon vagy az olah.ferenc@elektromoskeritesnagyker.hu email címen!

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC kapumozgatók
    Olvasta már?
    FAAC kapumozgatók