A Milesight mesterséges intelligenciája (AI) az okos és biztonságos világért

Prémium minőség költséghatékonyan

A Milesight mesterséges intelligenciája (AI) az okos és biztonságos világért
A következő cikksorozatunk segítségével testközelből ismerkedhettek meg a MILESIGHT új funkcióival és a mesterséges intelligenciával ellátott eszközeivel.

A biztonságtechnikai ipar és ezzel együtt a piac is olyan mértékben fejlődik, illetve olyan igényeknek kell megfelelni, hogy elkerülhetetlen az eszközök okosítása. A MILESIGHT eddig is bravúrosan alkalmazta a videómegfigyelő termékeiben a modern analizálási funkciókat, de jelentős lépést tett, hogy belépjen egy új korszakba, ami nagymértékben javítja a megfigyelési teljesítményt.

Te félsz a mesterséges intelligenciától? Miért? Le kell küzdenünk azokat a korlátokat, amiket felállítottunk az ilyen rendszerekkel kapcsolatban, hiszen nincs időnk arra, hogy manuálisan elemezzünk több órás vagy napos videókat. Az AI videó analitika segítségével kifejezetten embert és autót tudunk detektálni, vagyis nem lesznek téves adatok az állatok vagy a lehulló lombok miatt, a személyszámlálás és az arcfelismerés pedig a hab a tortán, amely egy magas szintű luxust visz a biztonsági felügyeletbe.Ezen felül a MILESIGHT összes kamerájában és rögzítőjében megtalálhatóak a VCA (Video Content Analysis = Videó Tartalom Elemzés) és a SIP/VoIP technológiák. Ez a standard teszi lehetővé a márka térhódítását a piacon.Személy szerint az első MILESIGHT kamera telepítése során szerettem bele ezekbe a termékekbe, amikor rájöttem, hogy nem kell szenvedni vele, egyszerűen, szépen és igényesen dolgozhatok a jó kialakításának köszönhetően, emellett felsőkategóriás képminőséget is biztosított.

A Mesterséges Intelligencia biztonsági video megfigyelőkben való alkalmazásáról, azok hatékonyságáról, gyakorlati felhasználási lehetőségeiről a következő cikkünkben olvashatsz, illetve nézheted meg a videó tesztünket.
Szabó Péter
villamosmérnök
LDSZ Kft. Budapesti irodavezető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Búcsú a 106-osoktól
Olvasta már?
Búcsú a 106-osoktól