Munkaidő nyilvántartás - SiS Work 1.3.2

Kérelmező modul újítások és lista generáló

Munkaidő nyilvántartás - SiS Work 1.3.2
A szoftverhasználati konstrukciót használó Seawing ügyfelek igényeit és a piaci trendeket szem előtt tartva, elkészítettük munkaidő nyilvántartó rendszerünk legújabb verzióját, amely a SIS Work 1.3.2 nevet viseli.

Az új fejlesztések leginkább a szoftver egyik erősségét, a kérelemkező modul funkcionalitását bővítették. A kérelmező felületünk a korábbiakban beosztás változás (pl. home office), szabadság, túlóra, mozgás adat, készenlét kérelem feladására volt alkalmas. Kiemelt ügyfeleink visszajelzései alapján bővítettük a következőkkel.

A dolgozó kérelmezhet fizetett, illetve fizetetlen kieső időt.
A fizetett kieső időt (pl.: véradás) úgy értékeli az alkalmazás, mintha ledolgozott idő lenne, akkor is ha a dolgozó távol van. Továbbá a megadott törtnapi jogcímre beszúrja a távollét idejét.
A fizetetlen kieső idő (pl.: gyermek miatti távollét): A hiányzás ellenére az értékelő nem mond rá távollét/hiányzás/stb hibát, viszont nem számít bele a ledolgozott időbe. A megadott törtnapi jogcímre beszúrásra kerül a távollét ideje.

A törtnapi jogcím neve konkrétan utalhat a távollét tényére. Pl.: Véradás
A kérelem elfodasása, és a nap kiértékelés után a munkaidő nyilvántartó naptáron a következő adatok láthatóak:



Ettől a verziótól kezdve - a beállításoktól függően - többféle típúsú szabadsággal dolgozhat az alkalmazás. (Pl.: Apanap, Tanulmányi szabadság, stb...)

Az újonnan felvett szabadságok megjelölésére a tervezhető és kérelmezhető szabadság cimkéket kell használni!
A Dolgozói modulban a dolgozó szabadság kérelmezése során csak azok közül a típusok közül választhat, mely jogcímek meg lettek jelölve a ’Kérelmezhető szabadság’ címkével.
A Tervező modulban a vezetők szabadság tervezéskor csak azok közül a típusok közül választhatnak, mely jogcímek meg lettek jelölve a ’Tervezhető szabadság’ címkével.

Az időarányos szabadságok számának nyomon követése is egyszerűbbé vált.
Az időarányosított szabadság adat megjelenítésre kerülhet a munkaidő nyilvántartó naptár felületen, a Szabadság info widgetben.
Példa:
Január 31-én Március 31-én



  • Időarányosan kiadható napok: A kiválasztott hónap, és a nyitóérték alapján képzett szám. Az adott hónapig      kivehető napok számát jelenti.
  • Időarányosan kiadott napok. A kiválasztott hónapig kiadott és a kérelmezett napok száma.


  • A kérelmezés további újdonságai között szerepel, hogy a beosztás áttekintő nézeten, illetve a tervező nézeten a még függő állapotban levő beosztás kérelem is megjeleníthető, ha a beosztás a ’Jóváhagyás előtt is megjeleníthető’ címkével lett megjelölve.
    Például, ha ilyen jogcímű beosztást kérelmez a dolgozó, akkor az már jóváhagyás előtt is látható. Ezzel a rendszer segítheti a műszakvezetőt hogy egy betegszabadságon levő dolgozóval ne tervezzen.

    +1 funkció az összesített kérelem report, ami jóváhagyási folyamat felgyorsításáért felel.
    A dolgozó azonos típusú kérelmeit összesíti, így a kiválasztott kérelmeket a dolgozónak nem egyesével kell az aláírásával igazolnia, hanem, az összes nyomtatott kérelmet egyben igazolhatja.

    Év közben egyedi igényeket is kiszolgálunk ügyfeleinknek. A legtöbb egyedi igény olyan lista fejlesztésére vonatkozik amely lekérdezésére, összeválogatására a HR osztálynak, a szervezeti vezetőknek jelentős mennyiségű erőforrást kell akár heti vagy havi szinten lekötnie.
    Előbbiek elvárható, hogy a szoftverek bizonyos funkciói automatizálással rendelkezzenek. Utóbbiak miatt a Seawingnél első körben, a listák elérését szeretnénk egyszerűsíteni, segítve az olyan műszakvezetők, szervezeti vezetők munkáját akik az alkalmazáshoz való hozzáférés nélkül szeretnék lekérni az adatokat.
    Lista ganerátor funkciónkkal, a fontos listák megadott időközönként, automatikusan exportálásra kerülhetnek egy adott könyvátárba, ehhez a SiS beléptető rendszer feladatütemezőjének paraméterezése szükséges.

    Korábbi SiS Work verzióban már megoldásra került a dolgozókra vonatkozó utiköltség elszámolás lehetősége, törtnapi adat vagy érvényes kártya blokkolás megléte esetén.
    Az 1.3.2 verziótól a Jármű költség elszámolás lekérdezés segítségével, a saját autóval járó dolgozók jármű költség hozzájárulása kerül meghatározásra, a gépkocsi paraméterei és a beállított üzemanyag normák függvényében.



    Adómentes oszlopban: 15 Ft/km * távolság * napok száma
    Adóköteles oszlopban: A NAV norma szerinti számítással: ledolgozott napok száma * távolság * fogyasztási norma / 100 * üzemanyag ár = nettó költségtérítés oszlop.

    További fejlesztéseink a stabilabb szoftver működésért valamint a felhasználóbarátabb beállítási lehetőségekre vonatkozóan készültek.

    A Seawingnél már 20 éve foglalkozunk munkaidő-nyilvántartó rendszerek értékesítésével, fejlesztésével, üzemeltetésével. Célunk, hogy továbbra is a lehető legkomplexebb megoldással szolgáljuk ki HR szektor képviselőit, szervezetek azon munkavállalóit akiknek munkájuk jelentős részét a kontrolling célú időadatok kimutatása jelenti, valamint azon cégeket akik teljes munkavállalói állományukat bevonva, szeretnének hosszú távon megbízható munkaidő-nyilvántartó rendszert használni. A SIS Work munkaidő-nyilvántartó rendszerünk (valamint SIS beléptető rendszerünk) fejlesztései is folyamatosak, évente várhatóan 3 friss verzióra számíthatnak ügyfeleink.

    További beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer újdonságokért figyeljétek oldalunkat: www.seawing.eu és kövessetek minket LinkedIn-en, iratkozzon fel yotube csatornánkra.
    Tagek: beléptető

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval
    Olvasta már?
    Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval