2N Access Unit M széria


2N Access Unit M széria
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.


Megjelent a 2N beléptetők legújabb családja, a 2N Access Unit M. A gyártó legjobb fejlesztői dolgoztak az eszköz saját RFID chipjén, amely egyedülállóan gyors, mind kártyával, mind mobillal történő nyitás esetén, mindezt IP55 és IK7 tanúsítványú kialakításban.

Az eszköz nagyszerű tulajdonságai nem csak irodai környezetben teszik ideálissá, de lakossági projekteknek is üde színfoltja lehet.

Az egység megjelenését az edzett üvegfelület uralja, amelyet még a belépőkártyák mindennapi használta mellett is szinte lehetetlen megkarcolni. Kompakt méretének köszönhetően egyszerűen az ajtókeretbe építhető, mely hatékonyabb telepítést tesz lehetővé, időt spórolva a telepítő cégeknek.

A gyártó saját operációs rendszere, a 2N OS teszi rendkívül okossá ezt az eszközcsaládot. Nem kell szekértőnek lenned ahhoz, hogy akár más rendszerekkel is integrálhasd, az “Automatizálás” szekcióban könnyedén a felhasználó egyedi igényeinek megfelelő beállításokat eszközölhetünk.

Az egység a biztonságot is garantálja, a titkosított kommunikáció, a 802.1x protokoll támogatása és a kibertámadások elleni védelem is alapfelszereltség. Az olvasó a többi termékben is megtalálható, már jól megszokott vezérlőt is tartalmazza és természetesen együtt működik a gyártó 2N Access Commander szoftverével is.
Ezzel a megoldással nem csak helyet, de rengeteg időt és pénzt takaríthatunk meg.

A már jelenleg is elérhető modellek:
  • 2N Access Unit M Bluetooth @ RFID
  • 2N Access Unit M Touch Keypad @RFID
  • 2N Access Unit M RFID Multifrequency
  • 2N Access Unit M RFID 13.56 MHz


  • Tagek: kaputelefon

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC kapumozgatók
    Olvasta már?
    FAAC kapumozgatók