Jablotron magyar nyelvű használati utasítás


Jablotron magyar nyelvű használati utasítás
A kiélezett piaci verseny arra kényszeríti a gyártókat, forgalmazókat, hogy a költségek csökkentésének lehetőségeit folyamatosan ésszerűsítsék a gyártási, értékesítési folyamatokat.

Ennek a törekvésnek gyakran áldozatul esik például a törvényben előírt magyar nyelvű használati utasítás, melyet egyébként többféle módon biztosítanak, de láttunk már olyan leírást, ami egy söralátéten elfért hat nyelven. A Jablotron termékek gyártója a csehországi JABLOTRON Alarms a.s. sem hagyhatja figyelmen kívül a nyomtatással járó költségeket, leginkább azt a tényt, hogy a használati utasítás nyomtatásának a pillanatában még nem lehet tudni, hogy eladnak-e egyáltalán az adott nyelvterületre egy bizonyos típusú központot. Ezért legújabb változtatásuk egy többnyelvű használati utasítás összeállítása volt, melyben számos nyelven megtalálhatóak a legfontosabb információk, sajnálatos módon azonban a magyar nyelvű változatra csak egy letöltési link hivatkozik.

Ezt a hiányosságot mostantól a JABLOTRON termékek Magyarországi forgalmazójának, az LDSZ Kft.-nek a vásárlói nem fogják érzékelni, ugyanis a cég saját költségén minden tőlük vásárolt központi egységhez a jövőben is mellékelni fogja az adott központra vonatkozó magyar nyelvű használati utasítást nyomtatott formátumban. Az LDSZ Kft. hisz abban, hogy egy biztonsági rendszer megfelelő átadása a felhasználónak legalább olyan fontos, mint a rendszer szakszerű telepítése, és ebben a folyamatban a használati utasítás átadása és a benne foglaltak értelmezése kiemelt helyet foglal el.

Mindazonáltal – figyelembe véve a korszerű elvárásokat – a használati utasításokat az www.ldsz.hu honlapján az egyes központoknál, központ szetteknél minden érdeklődő számára továbbra is ingyenesen hozzáférhetővé teszik, ahol egy egyszerű leírásnál lényegesen több, fontos és jól használható információt is megtalálhat az érdeklődő.

„Azok számára, akik valamely okból könnyebbnek találják az emberi szóban történő kommunikációt, továbbra is elérhetőek vagyunk a nap bármely órájában” – tette hozzá Matkó Csaba a cég JABLOTRON termékmenedzsere.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya