Legyél hatékony és innovatív a Dahua megoldásaival!


Legyél hatékony és innovatív a Dahua megoldásaival!
A GDPR jogszabályi előírásainak nehéz minden ponton megfelelni, de ebben segítséget nyújtanak számunkra a Dahua speciális, mesterséges intelligenciával felvértezett kameraszériái.

Az intelligens funkcióval ellátott, kifejezetten erre a célra szánt kamerák képesek hatékonyan azonosítani a videó adatfolyamon az emberi arcot vagy az emberi testet, és valós időben tudnak mozaikmaszkot alkalmazni a célpontokon a magánélet védelme érdekében.

Milyen eszközökkel valósíthatjuk meg a személyes adatok védelmét?

Az IP kamerák terén mindenképp szükséges a 7442 kameraszériák valamelyik tagja. Ezen kívül a rögzítőnek is támogatnia kell a funkciót, melyhez bármely 5-ös szériás IP rögzítő megfelelő választás lehet. Ezen felül a DSS Pro szoftveres megoldása is alkalmas a funkció használatára.


Egy esetleges incidens bekövetkezése esetén a jogosultsággal rendelkező személy az érintettek mozaikmaszkját eltávolíthatja, míg a felvételen lévő többi résztvevőt továbbra is maszk védi.

A kameraszériának nem ez az egyetlen előnyös funkciója, ugyanis a fejlett algoritmussal felvértezett Wizmind szériának köszönhetően képes a metaadatok feltérképezésére és kiértékelésére, ezáltal az objektumok vagy személyek utólagos keresése is gyorsabbá és egyszerűbbé válhat.



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ossia DVR v1.4.0 update
Olvasta már?
Ossia DVR v1.4.0 update