Az Ön új DSC partnere – Alarm Automatika

PR hír

Az Ön új DSC partnere – Alarm Automatika
Az Alarm Automatika Kft. Magyarországon hivatalos DSC partner és disztribútor. A partnerek számára a DSC PowerSeries és PowerSeries Neo eszközöket azonnal raktárról biztosítjuk.


A DSC PowerSeries és PowerSeries Neo eszközöket egyaránt forgalmazzuk és készleten tartjuk, de kiemelten foglalkozunk a DSC Neo sorozattal.

DSC PowerSeries Neo – A biztonsági rendszerek következő generációja

A PowerSeries Neo számára 16-128 zónakapacitású négy központ panel biztosítja a megbízható működést még a legbonyolultabb partícionálási követelmények esetén is. Ezek a panelek teljes mértékben illeszkednek a PowerG-kompatibilis eszközök széles választékához, melyeket az egyszerű telepíthetőség szem előtt tartásával és felhasználóbarát szemlélettel alkottak meg. Az eszközök széles választéka rendelkezik a leginnovatívabb technológiákkal, hogy kiaknázhassák a kétirányú vezeték nélküli PowerG technológia által kínált kényelmet, sokoldalúságot és kiváló képességeket.

A PowerSeries Neo eszközök a kevesebb vezetékezési igény miatt minimális telepítési időt igényelnek, lehetővé téve az eszközök telepítését a legnehezebb területeken is. Az eszközök széles választéka magában foglalja a PowerG-kompatibilis mozgás- és nyitásérzékelőket, vezeték nélküli kulcsokat és különféle életvédelmi eszközöket, például füst- és szén-monoxid-érzékelőket.

A PowerSeries Neo számára elérhető eszközök és perifériák hatalmas választékát a jövőbeli igények kiszolgálására méretezhetően tervezték és tökéletesen integrálták egy rendkívül átfogó távoli szervizszoftver-csomaggal, amely támogatja az olyan innovatív élvonalbeli funkciókat is, mint a riasztásellenőrzés és a távoli diagnosztika. Örömmel látjuk standunknál az októberi SecuriForum kiállításon, hogy megismerje a portfóliónkban található DSC PowerSeries Neo, PowerG és egyéb rendszereket.További információ:
Alarm Automatika Kft.
Kiss Ferenc
(70)417 4221
ferenc@alarmautomatika.com


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Az Ajax több mint egy riasztó
Olvasta már?
Az Ajax több mint egy riasztó