Bosch MIC inteox 7100i


Bosch MIC inteox 7100i
Forgalmazó: Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


  • Az Inteox nyílt platformja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a beépített      mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazások létrehozásához vagy telepítéséhez a Security & Safety      Things (S&ST) Application Store-ból.
  • A MIC inteox 7100i objektumosztályozási (OC) modellek objektumérzékelése a mély neurális      hálózatokon alapul, forgalmi alkalmazásokra szabva
  • A MIC inteox kamerák a 4K-s optikai képstabilizátorral rendelkező modelltől az 1080p modellig      terjednek, a robusztus kialakítás ideális a feladatok szempontjából kritikus alkalmazásokhoz

    Bosch MIC inteox 7000i kamera, mely gépi tamulással támogatja a prediktív megoldásokat

    Az új MIC inteox kamerák kiváló minőségű képalkotással és robusztus házzal rendelkeznek, a prediktív megoldásokat gépi tanulással, neurális hálózaton alapuló videoelemzéssel és harmadik féltől származó applikációkkal támogatják. Ezek az Inteox kamerák besorolhatók a „Driven by OSSA ” kategóriába. A kamerák lehetővé teszik testreszabott szoftveralkalmazások egyszerű létrehozását, amelyek később az Inteox kamerákra telepíthetők. A felhasználók ötvözhetik az S&ST Application Store alkalmazásait, vagy új megoldásokat is hozhatnak létre. A Bosch két Inteox fejlesztőkészletet ajánl, amelyek egy bullet, vagy mini-dome kamerát tartalmaznak.

    A MIC inteox 7100i kamerák a beépített mesterséges intelligenciával (AI) rendelkező prediktív megoldásokat támogatják. Magába foglalja az Intelligens Videoelemzést, a gépi tanuláson alapuló kamera trainer funkciót és a mély neurális hálózatokon (DNN) alapuló videoelemzést. Ezek lehetővé teszik, hogy a kamerák felismerjék a látottakat, értelmezzék és struktúrát adjanak a metaadatokkal ellátott, rögzített videoadatokhoz. Ez hozzá járul a videoadatok hasznos statisztikákká történő átalakításához és prediktív megoldások kiépítéséhez, segítve a felhasználókat az előre nem látható események előrejelzésében és megakadályozásában. Például a városi térfigyelő alkalmazásokban képesek észlelni a viselkedésbeli rendellenességeket, tömeg eloszlással kapcsolatos adatokat szolgáltatni, és olyan információkkal figyelmeztetni a közlekedési szolgáltatókat, amelyekre szükségük van a váratlan helyzetek megelőzése érdekében. Az alkalmazásfejlesztők kamatoztathatják a kamera metaadatait, a neurális hálózaton alapuló videoelemzéseket és a gépi tanulást, hogy innovatív szoftvereket mutassanak be a piacon.

    A MIC inteox 7100i objektumosztályozó (OC) modelleket kifejezetten az intelligens közlekedési rendszerek (ITS) alkalmazásaihoz készítették. Az Inteox platform élvonalbeli számítási képességeinek köszönhetően a bevezető OC modellek újdonságot jelentenek az AI területén. Forgalomérzékelőt kínálnak, egy további, a DNN-en alapuló Video Analytics szolgáltatást, amely pontos részletességgel segít megkülönböztetni és osztályozni az autókat, zsúfolt közlekedési helyzetekben. A forgalomérzékelőnek köszönhetően intelligensen lehet irányítani a közlekedési lámpákat.

    A MIC inteox kamerák StarLight modelljei a 4K-s verziótól kezdve a 1080p-es modellig képesek színes képeket rögzíteni akár 0,0069 lux szintig. A 4K modell optikailag stabilizált kialakítása akkor is éles képet biztosít, ha a kamerát erős rezgés éri. Az opcionális fényvetővel a 4K modell 300 m távolságot, az 1080p modell, 550 m távolságot fed le. A modellek egységesen tartalmaznak jégmentesítő és beépített rögzítési lehetőséget is. Ellenálló tokozata megvédi a kamrát a korróziótól, ideértve a sós vizet is, képesek ellenállni a 100% páratartalomnak, a -40 ° C és + 65 ° C közötti hőmérsékletnek, az extrém rezgéseknek, és ütéseknek (IK10).

    További információt a Bosch Weboldalán talál.

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
    Olvasta már?
    Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől