Hogyan támogatja a Hikvision Motion Detection 2.0 a valós biztonsági fenyegetések gyorsabb észlelését?


Hogyan támogatja a Hikvision Motion Detection 2.0 a valós biztonsági fenyegetések gyorsabb észlelését?
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A hagyományos mozgásérzékelési technológiákat használó biztonsági rendszerekben rendszeresen találkozhatunk téves riasztásokkal, amelyeket heves esőzések, lehulló levelek, vagy akár vadon élő állatok áthaladása is okozhatja.

A gyorsabb behatolás észlelés érdekében a Hikvision zászlóshajóját, az AcuSense technológiát felhasználva fejlesztette ki Mozgásérzékelési Funkcióját, mely lehetővé teszi emberi és jármű célpontok osztályozását. Ennek segítségével az ön biztonsági rendszere minden esetben csak valós riasztási eseményekre riaszt.

Eddig a legtöbb hagyományos mozgásérzékeléssel ellátott rendszer "pixelmódosításokat" használt a riasztások beindításához. Bár ez a megoldás valódi biztonsági fenyegetésekkel is képes felvenni a harcot, mint például egy behatoló, a téves riasztások kockázata még mindig magas marad.

Ez különösen igaz "mozgásintenzív" környezetben, például forgalmas utakon, közterületeken, logisztikai parkokban, vagy gazdaságokban, ahol nagy állatok kóborolnak. Az ilyen típusú tereken számos mozgásérzékelő rendszer nem képes különbséget tenni normál mozgások és potenciális biztonsági fenyegetések között – ezzel hatástalanná téve őket.

Továbbá kihívás, hogy valós bizonyítékot tud-e szolgáltatni a felvétel bűntett esetén. Azokon a tereken, ahol a mozgás állandó, manuálisan kell átnézni a felvételek minden percét – növelve a munkaterhelést, a frusztrációt és a költségeket is.

Az AcuSense-alapú Motion Detection 2.0 megváltoztatja a játékot
A kihívások kezelése érdekében a Hikvision AcuSense technológiával bővítette mozgásérzékelő funkcióját. Ez a mozgásérzékelést a következő szintre emeli, olyan intelligens algoritmussal, amely megkülönbözteti az emberi személyeket és járműveket más tárgyaktól egy adott környezetben.

Az ikonok bemutatják a Motion Detection 2.0 legfontosabb jellemzőit: célközpontú, könnyű használat, gyors lejátszás és kereső funkció.

Fókuszban a valós biztonsági fenyegetések, mint az emberek és járművek észlelése
A Hikvision Motion Detection 2.0 első kulcsfontosságú módja a biztonság javítása azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen konfigurálják a riasztásokat, amikor emberek vagy járművek lépnek be a környezetbe. Ha egy terület általában látogatókkal és gyalogosokkal van tele, a rendszerek beállíthatók úgy, hogy figyelmen kívül hagyják a képernyő bizonyos területeit, és csak akkor generálnak riasztásokat, ha például egy személy vagy jármű tiltott zónába lép

. A korlátozott területekre belépő járművekre vagy emberekre vonatkozó automatikus riasztásokkal a biztonsági csapatok sokkal gyorsabban és hatékonyabban reagálhatnak biztonsági szabáysértések esetében – ami hozzájárul az ember és vagyonvédelem fokozásához.

Gyorsabb videó keresés
A Motion Detection 2.0 második fő előnye, hogy képes videófelvételt keresni emberek vagy járművek megjelenése alapján egy adott időszakban. Ez azt jelenti, hogy az adminisztrátor felőhívhatja és lejátszhatja a rögzített emberek és járművek videoklipjeit háttéreszközökön (például NVR vagy DVR), anélkül, higy több órán át keresgélne.

Ez a funkció azt jelenti, hogy több óra, vagy akár nap leforgása alatt rögzített biztonsági felvétel néhány perc alatt áttekinthető, így a biztonsági személyzet gyorsan megtalálja a keresett képeket a kritikus eseményekről.

Ez a sáv az emberi célpontokhoz kapcsolódó videókat mutatja be piros színnel jelölve, és egyenként automatikusan le is játssza.

Egyszerűvé teszi az alapértelmezett konfigurációt
Míg a Hikvision Motion Detection 2.0 eszközei kifinomult megoldásokat kínálnak a biztonság növelése érdekében, gyorsak és könnyen konfigurálhatók és használhatók.

A mozgás alapú, emberek vagy járművek azonosítása által kiváltott riasztásokat a rendszer automatikusan elküldi a biztonsági központnak, lehetővé téve ezzel a gyors és hatékony reakciót.

Tudjon meg többet
Ha jelenleg hosszú órákat tölt a biztonsági felvételek áttekintésével, vagy ha gyorsabb, megbízhatóbb módszert szeretne behatolásészlelésre, a Hikvision segíthet. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy felmérhessük az ön igényeit a mozgáséryékelő megoldásokra vontakozóan.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád