A mesterséges intelligencia értéket teremt - Arcazonosítás


A mesterséges intelligencia  értéket teremt - Arcazonosítás
Dahua AI technológia kiemelkedő pontosságú arcazonosítással

A nagy adatmennyiséggel üzemelő videómegfigyelő rendszereknek alapvető szükséglete a gyors azonosítási technológia alkalmazása. Míg a monitoring nélküli rendszerek esetében a könnyű és gyors visszakereshetőség a fő szempont. Mindkét esetben elengedhetetlen az intelligens automata riasztások alkalmazása. A Dahua Arcfelismerő megoldások a fejlett AI technológiával nagy pontosságú érzékelési és felismerési arányt kínálnak, és olyan funkciókat nyújthatnak, mint Arc-összehasonlítás, Intelligens keresés, Arcképkeresés, Arcadatbázis-kezelés, Mobilalkalmazások összekapcsolása, Információmegjelenítés, Életkor alapján történő keresés stb. a minél szélesebb körű alkalmazási lehetőségek érdekében.

Dahua Face kamerák



Kibővített arc metaadatok:
jellemző tulajdonságok alapján utólagos lekérdezéssel azonosíthatjuk a célszemélyeket. (nem, kor, szemüveg, arckifejezés, szakáll, sapka)


VIP személy felismerése: a villámgyors azonosítás segítségével lehetővé válik a kiemelt ügyfelek beazonosítása, növelve ezzel a VIP partnerek elégedettségét és komfortszintjét


Blacklist-riasztás: pontosan felismeri a célszemély arcát és riasztást indít. Több kamerás felismerés esetén a keresett személy útvonala is követhető


Arcszűrés: azonnali arckép alapú keresés nagy adatbázisokban







Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők