Videosec IQ - új kameracsalád érkezik


Videosec IQ - új kameracsalád érkezik
A legújabb Smart IP kameráink 5 MegaPixel felbontással, teljes 16:9 képarányon, Super Starlight képminőséggel, a képanalitika új szintjével és új, interaktív funkciókkal érkeznek a fixfókuszú csőkamerától a PTZ kameráig.

Az új, IQ sorozatba tartozó kamerákról a következőket érdemes tudni: A SuperStarlight felbontása szintet lépett, immár 5 MegaPixelen, azaz 2880x1620@25fps felbontás mellet is elérhető a legjobb éjszakai képminőség. Minimális éjszakai környezeti fény jelenlétében már kellően részletgazdag színes képet készítenek a kamerák az új 4 négyzetmikron pixelméretű szenzornak köszönhetően, melynek fényérzékenysége több, mint duplája a már jól ismert FullHD Super Starlight kamerák Sony szenzoráénak (3600mV/lux·s). Fontos képminőséget javító funkció a kamerák DOL-WDR képalkotása, amely képsoronként eltérő expozícióval készített képelemkből állítja elő a nagy dinamikai átfogású (HDR) képet. Ezt aktiválhatjuk időzítve is a Scene módok segítségével, de automatizáltan is, bizonyos kontraszt felett. A folyosó-mód, azaz a kamera és a videó elforgatott, 9:16 oldalarányú kezelésének lehetősége szintén egy már jól ismert funkció, kerítések mentén, hosszabb belterekben alkalmazható.

Az új, kétmagos processzorok megnövelt teljesítményének köszönhetően a VCA képanalitika is új szintre emelkedik. A Videosec kamerákban 2016 óta folyamatosan fejlesztett VCA analitikai funkciók az IQ kameracsaládnál immár megkülönböztetik a látott objektum típusát, hogy az gyalogos, kerékpáros vagy motorkerékpáros, illetve, ha gépjárművet lát a kamera a saját látómezejében. Továbbra is akár négy-négy különbözően paraméterezett terület vagy riasztási vonal beállítására van lehetőségünk, de immár szelektíven csak járműre, vagy csak gyalogosra is történhet riasztás.

Az aktív elrettentés a beépített hangszóróval rendelkező kamerák új funkciója, amely lehetőséget biztosít előre felvett hangok, például figyelmeztető üzenetek lejátszására, kiválasztott riasztási események bekövetkeztekor. Az IQ-kamerák részletes bemutatása hamarosan következik, kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Váltson egyszerűen Wi-Fi 6-ra a Zyxel-lel!
Olvasta már?
Váltson egyszerűen Wi-Fi 6-ra a Zyxel-lel!