MI és metaadat kezelés egyszerűen – Dallmaier SeMSy® Compact VMS


MI és metaadat kezelés egyszerűen – Dallmaier SeMSy® Compact VMS
A Dallmeier bejelentette a "SMAVIA Viewing Client" utódjának szánt, a mesterséges intelligencia (MI) által generált és metaadatok gyors, hatékony, egyben könnyed kezelését – így a rögzített képanyag gyors átfésülését / szűrését – támogató „SmartFinder” technológiával "SeMSy® Compact" video-management (VMS) megoldását.

A "SmartFinder" lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználó által meghatározott területen és időintervallumban adott kritériumoknak megfelelő, akár ezek mennyiségét is figyelembe véve szűrje le a releváns tartalmakat a rendszer. A SeMSy® Compact AutoTracking lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználó adott személyek mozgását nyomon kövesse élő és rögzített képanyagban egyaránt. A GDPR előírásoknak eleget téve, a rendszer lehetőséget biztosít a megfigyelt személyek kipixelesítésére (max. 4, akár más gyártó IP CCTV kamerájából származó video jelfolyam egyidejű megjelenítése mellett); illetve ezzel az eljárással megjelölhetők a képterületen mozgást nem végző személyek.

Forrás: Dallmeier
Tagek: VMS

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től