2N Access Unit 2.0 Fingerprint Reader


2N Access Unit 2.0 Fingerprint Reader
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.


Olyan egyedi beléptetési azonosítót keresel, amit nem lehet elfelejteni, és a felhasználó mindig magánál hordja? Válaszd az ujjlenyomatos beléptetést, amely hosszú ideig csak a banki értéktárak privilégiuma volt. A 2N Access Unit 2.0 Fingerprint Reader már megtalálható családi házakban, iskolákban és irodákban egyaránt. Próbáld meg ezt az egyedii beléptető módszert ajánlani akár a hagyományos projektekhez is!

Az innovatív 2n Access Unit 2.0 termékcsalád tisztán IP-n alapú technológiára épül. Jellegzetes kialakítása feltűnő és egyben vonzó is, köszönhetően annak, hogy egyszerűen telepíthető és konfigurálható. Ez eszköz maga a vezérlő és olvasó is egyben, jelentősen csökkentve a telepítéssel, kábelezéssel és karbantartással járó költségeket. Természetesen összekapcsolható a 2N IP kaputelefonjaival, átfogó rendszermegoldást eredményezve, amely könnyedén kezelhető például 2N Access Commanderen keresztül.

A család talán legkiemelkedőbb tagja a 2N Access Unit 2.0 Fingerprint Reader, amely az optikai szenzornak köszönhetően maximális védelmet, magas szintű megbízhatóságot és villámgyors ujjlenyomat olvasást tesz lehetővé. Legyen szó kültéri vagy beltéri telepítésről, bármilyen viszontagságos időjárásról, ez az eszköz sosem hagy minket cserben.

 • Megbízható optikai technológia
 • Innovatív funkcionális dizájn
 • Időjárásálló szenzor
 • Hamis ujjlenyomat felismerés
 • Egyszerű telepítés


  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Egyszerű és biztonságos IP felügyelet bármely cég számára
  Olvasta már?
  Egyszerű és biztonságos IP felügyelet bármely cég számára