Mobil munkaidő-nyilvántartás


Mobil munkaidő-nyilvántartás
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Leviathan Solutions Kft.


A Predor beléptetőrendszer és a hozzá tartozó munkaidő-nyilvántartó modul, évek óta sikerrel vizsgázik. A cégek és közületek speciális igényeitől kezdve egészen a nagyvállalatok komplex követelmény rendszeréig mindenhol megállja a helyét.

A magyar fejlesztésű, közép-nagyvállalati Predor rendszer folyamatosan fejlődik és továbbra is igyekszik kiszolgálni a speciális igényeket. Ebből a megfontolásból fejlesztette a hamarosan piacra kerülő mobil munkaidő nyilvántartó terminálját.

Nem véletlen, hogy a Predor munkaidő nyilvántartó részét emeljük ki, hiszen megváltozott világunkban erre van jelenleg a legnagyobb igény, így ez a Predor modul fejlődik a legdinamikusabban. Minden munkatípusra, élethelyzetre kialakíthatjuk a rendszer beállításait, az elkészült munkaidő riportokat automatizálhatjuk és e-mailen el is küldhetjük a megadott személyeknek.

A vezető és beosztott között egy könnyen kezelhető, rugalmas kapcsolatot biztosit a webes felület, ahol teljes funkcionalitással működik a rendszer. A webes felület a jelen helyzetben, amikor a munkavállalók nem kerülnek közvetlen kapcsolatba egymással és a felettesükkel, különös jelentőséggel bír. Az otthon kényelméből egy böngésző felületén keresztül megtehető minden, a munkavállalót érintő bejegyzés.

Hiánypótló megoldás a speciális beléptetési területekre készített PREDOR Mobil Beléptető Terminál, amiben ugyan ezeket az értékes funkciókat találjuk!
Az eszköz lehet fixen felszerelt, vagy teljesen mobil. Ennek köszönhetően bárhol rögzíthetőek a munkaidő adatok, így nem szükséges drága infrastruktúrát kiépíteni minden olyan helyszínen, ahol a munkavállalók dolgoznak. Nagy előny, hogy a munkavállalók kártyákkal történő trükközését sem kell figyelni, hiszen az eszköz ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik; így másrészről magas biztonsági kockázatú helyeken is felügyelet nélkül alkalmazható.

Az olvastatásokhoz jogcímek is társulnak, így amikor a dolgozó azonosítja magát kártyája vagy ujjlenyomata segítségével, megjelennek számára a kiválasztható jogcímek és a munkaidő adatai. Például az érkezés időpontja, munkaidő egyenlege, szünetei, ledolgozott ideje vagy egyéb olyan információk, melyeket előzetesen beállítottunk a Predor szoftverben.

FŐBB TULAJDONSÁGOK:
 • Hordozható kivitel
 • Érintőképernyős kijelző
 • Beépített RFID kártyaolvasó
 • Suprema ujjlenyomat-olvasó
 • Vezeték nélküli kommunikáció
 • Önálló működés
 • 99 egyedi jogcím
 • 1 000 000 esemény tárolása

 • A Predor mindig kiemelt figyelmet fordít a telepítők és az üzemeltetők számára elkészített dokumentumok minőségére is. Minden részletre kiterjedő leírás és a beállításokat részletesen segítő dokumentáció, valamint oktató videók érhetőek el, segítve a rendszer kivitelezését és zavartalan használatát.

  Annak érdekében, hogy a PREDOR valóban minden igényt kielégíthessen, a magyar fejlesztők vállalják egyedi fejlesztések elvégzését is a Predor szoftverben. Így legyen szó beléptetési funkciókról vagy munkaidő kezelésről a Predor tagadhatatlanul a legrugalmasabb választás az igényes kivitelezők és rajtuk keresztül a végfelhasználók számára.


  Tagek: beléptető

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Hikvision Alarm a Powernél
  Olvasta már?
  Hikvision Alarm a Powernél