Mennyire kedvelik a Milestone-t?


Mennyire kedvelik a Milestone-t?
A video-menedzsment szoftver (VMS) piac egyik legelső, és mai napig az egyik legmeghatározóbb szereplője a dán gyökerekkel rendelkező, jelenleg a Canon többségi tulajdonában lévő Milestone Systems.

Két év elteltével, globálisan mintegy 200 telepítő bevonásával idén is felmérte a Milestone „kedveltségi” szintjét az IPVM. Az eredmény, talán nem meglepő, „erős nettó pozitív” lett. A megkérdezett (és válaszukat megküldő) telepítők 48%-a nyilatkozott inkább pozitívan a Milestone megoldásairól. 30% fogalmazott meg semleges véleményt és mindössze 9%-uk jelzett negatív véleményt. A visszajelzések alapján az USA-n kívül enyhén magasabb a Milestone elismertsége. A negatív vélemények első sorban a Milestone árazását említették, illetve bonyolultnak vélték. A pozitív aspektusok terén a telepítők kiemelték a fejlesztő jó műszaki és kereskedelmi támogatását, a Milestone széleskörű eszköztámogatását, a tényt, hogy a Milestone nagyméretű rendszerek kiépítésénél sem hagyja őket cserben.

Forrás: IPVM
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai