MYERS: prémium okos otthon megoldások


MYERS: prémium okos otthon megoldások
A Myers IP-telefonos MIP-75SD Silver Touch hátrányait akkor sem találja meg, ha mindent megtesz. Szinte tökéletes. És erről ma érdemes mesélni.

Kezdjük egy nagy, 7 inches képernyővel, amelyen minden részlet jól látható. A látogatók arca, autók rendszáma - minden látható lesz.

A jó használhatóság a Myers termékek általános jellemzője, amely magabiztosan biztosítja a magas minőséget. Ez magában foglalja a "kihangosító" funkciót is, amelyet sikeresen megvalósítottak az MIP-75SD-ben. Ehhez a kaputelefonhoz 6 IP hívópanelt és 6 IP CCTV kamerát csatlakoztathat.

A kaputelefon funkció legfeljebb 10 monitort támogat. Van egy SD kártyahely. Az áramellátás ugyanazon a kábelen keresztül történik, mint a videó, PoE technológiával.

Kedvenc Partizan mobilalkalmazásunk is tökéletesen együttműködik a MIP-75SD Silver Touch készülékkel. Közvetlenül az okostelefonról vezérelheti a készüléket, megtekintheti az élő vagy rögzített videókat.

Fontos információ! Még a legfejlettebb kaputelefon sem, például a MIP-75SD Silver Touch, önmagában nem fog működni. Hívópanelt igényel. Myersnek sok van belőlük. Vegyünk néhány példát.A MIP-100 és MIP-300 IP videohívó paneleket tartós fém házakkal gyártják. Minden eszköz kamerával, mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve. És egy, kettő vagy négy hívógomb is - a felhasználók számának megfelelően.


A MIP-100MU hívóközpont többlakásos épületekhez. Minden benne van, mint a korábbi modellekben: a fém ház megbízhatósága, valamint a video és hang kiváló minősége. De ebben a modellben négy hívógomb helyett van egy digitális billentyűzet. Hozzáadhat 999 felhasználót!

És végül az összes felsorolt eszköz elég modern külsővel rendelkezik. Végül is minden tökéletesnek kell lennie tökéletes eszközökben. Myers soha nem felejti el termékei stílusos megjelenését.

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot:
Róbert Ruszányuk
robert@partizan.global
+36 80 08 8009 - ingyenes

Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec ST-46B mozgás- és jelenlétérzékelő raktárkészletről
Olvasta már?
Videosec ST-46B mozgás- és jelenlétérzékelő raktárkészletről