Második generációs Hikvision ColorVU kamerák


Második generációs Hikvision ColorVU kamerák
Megújult a gyenge fényviszonyok között is színes képet nyújtó ColorVU kameracsalád.

A gyártó tovább csiszolta a technológiát, melyek lehetővé tette, hogy a második generációs ColorVU kamerák amellett, hogy 7/24 színes képet biztosítanak, ezentúl téves riasztás szűrésre is képesek.

A beépített DeepLearning chipnek köszönhetően képesek használni az AcuSense kamerákból már jól ismert algoritmust, annak érdekében, hogy különbséget tegyenek ember és jármű között, ezzel is csökkentve a téves riasztások számát.Amellett, hogy a már megszokott analitika (vonalátlépés, területre behatolás stb.) képes különbséget tenni ember és jármű között, a mozgásérzékelés is megkapta azt a képességet, amelyet Motion 2.0-nak nevezett el a gyártó. Így, ha tárhelyet szeretnénk spórolni azzal, hogy csak mozgás esetén rögzítünk, a kamera segít nekünk tovább csökkenteni a felvételek méretét, mivel, ha szeretnénk, csak az ember és jármű kiváltotta mozgást rögzíti nekünk.

A már említett okos funkciók mellett a kameracsalád felbontása is fejlődött. Ennek köszönhetően már 4K felbontásban is élvezhetjük a mindig színes felvételeket.Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Videosec IQ PTZ kamerák – a lehetséges maximum
Olvasta már?
Videosec IQ PTZ kamerák – a lehetséges maximum