DSC NEO riasztóközpontok felhasználóbarát partíciókezelése


DSC NEO riasztóközpontok felhasználóbarát partíciókezelése
A biztonságtechnikában gyakran használt DSC NEO központok partícionálhatók, tehát a védett tér több különálló, egymástól független egységre bontható.

Ezeket a partíciókat egymástól függetlenül tudjuk kezelni. Csak, hogy egy példát említsünk, külön tudjuk élesíteni a garázst, a melléképületet, vagy a főépületet.A DSC NEO központok és partíciószámaik:
HS2016, 2 partíció
HS2032, 4 partíció
HS2064, 8 partíció
HS2128, 8 partíció.

Előfordul olyan eset, amikor a 8 partíció vagy a 128 zóna kevésnek bizonyul. Ebben az esetben a Grade3-as DSC PowerSeries Pro sorozatból a HS3248 32 partíciós 248 zónás központot ajánljuk.

A partíciók kezeléséhez vagy egy partícióhoz rendelt billentyűzetet, vagy az összes partícióhoz rendelt globális billentyűzetet használhatjuk. A partícióhoz rendelt billentyűzetről is van lehetőségünk átlépni bármelyik másik partíció kezeléséhez, ahol megtekinthetjük annak állapotát, vagy kezelhetjük azt.

Globális billentyűzetként csak a vezetékes szöveges LCD (HS2LCD) és az érintőképernyős billentyűzet (HS2TCHP) állítható be.
DSC NEO riasztóközpontokhoz többféle kivitelű billentyűzet elérhető a LED-es billentyűzettől a vezeték nélküli szöveges LCD billentyűzetekig.

Kompatibilis billentyűzetek:
https://dsc.hu/shop/product/644/riaszto/vezetekes/billentyuzetek/ikonos_billentyuzet_neo_sorozathoz ikonos billentyűzet
HS2LCD szöveges LCD billentyűzet
HS2TCHP érintőképernyős billentyűzet
HS2LED 16 LED-es billentyűzet
HS2LCDWF vezeték nélküli szöveges LCD billentyűzet.

Az említett billentyűzetek a HS2LED billentyűzet kivételéve választhatók beépített vezeték nélküli adó-vevővel és/vagy proximity olvasóval, illetve a HS2TCHP billentyűzet csak proximity olvasóval választható vezeték nélküli adó-vevő nélkül.A beépített adó-vevőt a billentyűzet cikkszámában szereplő „RF” jelöli (pl.: HS2ICNRFP8E1), a proximity olvasót pedig a billentyűzet cikkszámában szereplő „P” (pl.: HS2ICNRFP8E1).

A DSC NEO rendszerekhez szöveges LCD vagy érintőképernyős billentyűzet szerelését ajánljuk, mert ezekkel a billentyűzetekkel a felhasználói kezelés és a programozás is egyszerűbbé válik.

Célunk, hogy Partnereinket minél szélesebb tudásanyaggal ruházzuk fel, és hasznos információkat közöljünk velük. Ezért készítettünk egy videót, amit feltöltöttünk a YouTube csatornánkra.

Ebben a videóban a partíciós és globális billentyűzetekkel történő kezelés közötti különbséget mutatjuk be szöveges LCD és az éríntőképernyős billentyűzet segítségével.

A videó megtekintéséért kattintson a YouTube ikonra!Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Inim Previdia Compact analóg címezhető tűzjelző központ
Olvasta már?
Inim Previdia Compact analóg címezhető tűzjelző központ