Gunnebo beléptetőrendszer „mint szolgáltatás”


Gunnebo beléptetőrendszer „mint szolgáltatás”
A Gunnebo Entrance Control elérhetővé tette új „szoftver, mint szolgáltatás” (SaaS) megoldását, mely távoli irodaházak beléptetőrendszereinek felügyeletét, vezérlését hivatott biztosítani a fejlesztő megállapítása szerint.

A Gunnebo ún. intelligens beléptető kapuihoz csatlakozó – azokból adatot kinyerő / gyűjtő – szoftver nem csak a rendszer irányítását hivatott biztosítani, de mélységi információt biztosít a védett épület aktuális „beléptetési folyamatairól”, különböző jelenléti/leterheltségi (adott területen tartózkodók statisztikái) és karbantartási és egyéb biztonsági (csalási/visszaélési) adatokról informálja felhasználóját. Mindezt akár egy okostelefon képernyőjén keresztül, mely – a gyártó megállapítása szerint – hatékonyan támogatja jelen kor felhasználóinak (a hasonló megoldásokkal szemben támasztott) igényeit. Az EnraqLinq – a rajta keresztül elérhető funkciókat és információkat jogosultsági és munkafunkcionalitás szempontjából – három különböző „csomagban” érhető el. Az Control első sorban „recepciós” munkakörben dolgozóknak nyújthat hatékony támogatást; a Process verzió biztonsági menedzserek számára kínál speciális előnyöket; míg a Health csomag a kabartantartásban részt vevők tevékenységét teheti könnyebbé.

Forrás: Gunnebo
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
DSC NEO riasztóközpontok programozása ConnectAlarm és AlarmInstall alkalmazásokhoz
Olvasta már?
DSC NEO riasztóközpontok programozása ConnectAlarm és AlarmInstall alkalmazásokhoz