A Bosch az új Autodome IP starlight 5100i IR beépített AI-vel rendelkező modellel egészítette ki a PTZ kamerák portfólióját


A Bosch az új Autodome IP starlight 5100i IR beépített AI-vel rendelkező modellel egészítette ki a PTZ kamerák portfólióját
A kettős megvilágítás és a beépített mesterséges intelligencia elősegíti a prediktív megoldásokat a városi térfigyelő és a héjvédelmi alkalmazásokban a fokozott biztonság érdekében.

A Bosch új Autodome IP starlight 5100i IR PTZ kamerája, új 1 / 1,8” szenzorral rendelkezik, amely 4 megapixeles felbontást és 30-szoros optikai zoomot kínál. StarLight-technológiával és kettős megvilágítással - integrált IR és fehér fény - kombinált HDR X-t kínál olyan képek készítéséhez, amelyeken megkülönböztethetik az egyéneket vagy tárgyakat azonosítás vagy igazolás céljából. A beépített mesterséges intelligenciával (AI) kiegészítve a kamera statikus állapotban objektumfelismeréssel támogatja az üzemeltetőket az érdeklődésre számot tartó területeken, hogy növelje a városi felügyelet és a héjvédelmi alkalmazások biztonságát. A kültérre tervezett kamera tartalmaz egy automatikus esőérzékelő ablaktörlőt, hogy nedves körülmények között is tiszta képeket biztosítson, IP66 besorolással rendelkező időjárásálló, és IK10 vandálbiztos védettségű tokozattal.

A biztonság javítása a beépített AI segítségével a prediktív megoldások támogatása érdekében
Annak érdekében, hogy a videós biztonság prediktívvé váljon, fontos figyelembe venni a videóadatok értelmezésének előnyeit és azt, hogy ez hogyan adhat többet a vállalkozások számára, mint önmagában a biztonság. Ennek a filozófiának a támogatása érdekében az Autodome IP starlight 5100i IR beépített Essential Video Analytics szolgáltatást tartalmaz. Ez a beépített mesterséges intelligencia lehetővé teszi a kamera számára, hogy metaadatokkal értelmezést és struktúrát adjon hozzá a rögzített videoadatokhoz, ami az alapja annak, hogy ezeket az adatokat alkalmazható statisztikákká alakítsák. A releváns részletek, mint például a mozgó tárgyak észlelése, segítenek a steril zónák létrehozásában, amelyeken belül minden mozgás tiltott lehet. Ezek a steril zónák fokozzák az épületek, parkolók és korlátozott területek védettségét, növelve az általános biztonságot. A kamera mesterséges intelligenciája lehetővé teszi a tárolt felvételekből a releváns tartalmak azonnali elérését és a helyszín elemzését, különböző statisztikák rendelkezésre bocsátásával. Így az operátor gyorsabban és hatékonyabban tudj cselekedni a lehetséges fenyegetésekkel szemben.

Használható videó a nap 24 órájában
A városi térfigyelő rendszerek egyik legnagyobb kihívása a használható videók készítése nappal, gyenge fényviszonyok mellett és akár teljes sötétben is. Az Autodome IP starlight 5100i IR StarLight technológiával és a kettős megvilágítással - integrált IR és fehér fény - kombinálva kínálja a HDR X-t, hogy 24/7-ben használható képeket készítsen. Az új HDR X technológia dinamikai tartománya 133 dB-ig biztosítja a tökéletes expozíciót, emellett kiküszöböli a mozgásból adódó tárgyak leképezésekor keletkező mosódásokat olyan helyzetekben, ahol nehezek a fényviszonyok. Gyenge fényviszonyok mellett a StarLight-technológia tiszta és releváns képeket biztosít, színszűréssel 0,010 luxig. Éjszaka, különösen teljesen sötét jeleneteknél, a kamera fehér fénye 60 m-ig teljes sötétségben nyújt színes felvételeket. Az integrált infravörös megvilágítás a beépített intelligens IR-fényvetőnek köszönhetően, monokróm képalkotásnál akár 320 méterre lévő objektumok felismerésében is segítséget nyújthat. A látható fehér fény elrettentően hat a behatolásra, a bóklászásra és más nemkívánatos tevékenységekre a városi felügyeleti körülmények között.

Kialakítása biztonságos és fenntartható
Az IP-kamerák biztonságosan vannak kialakítva, melynek középpontjában a beépített Trusted Platform Module (TPM) áll, és biztonságosan tárolja az összes hitelesítéshez és titkosításhoz szükséges tanúsítványt és kulcsot. Ez a módszer kiterjedt felhasználói kezelést kínál annak biztosítására, hogy csak az engedélyezett felhasználók férjenek hozzá az adatokhoz, támogatja a Public Key Infrastructure beállítását, és szoftveres megoldást biztosít a kamerák konfigurációs változásainak észleléséhez. A biztonság és a fenntarthatóság mellett elkötelezett vállalatként az összes Bosch kamera támogatja a távoli konfigurációt, felügyeletet és tervezést. A rendszerintegrátorok távolról dolgozhatnak az ügyfelekkel olyan szolgáltatások elvégzésében, mint a konfigurációs beállítások módosítása vagy a firmware-frissítések telepítése, biztosítva, hogy a rendszerek megfeleljenek a legmagasabb megbízhatósági követelményeknek. Minimalizálja az ingázások számát, fenntartható üzleti gyakorlatokat eredményezve, amelyek gazdaságilag életképesek, társadalmilag felelősek és környezetbarátak.

További információért látogassa meg a Bosch weboldalát
Kapcsolat a gyártóval

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Az Ajax több mint egy riasztó
Olvasta már?
Az Ajax több mint egy riasztó