IFSEC 2021 – törölve


IFSEC 2021 – törölve
A biztonságtechnikai szakemberek legifjabb generációjának talán alig mond valamit az IFSEC neve, annak ellenére, hogy a ’80-as évek végétől a 2010-es évek elejéig dominálta biztonságtechnikai kiállítások európai piacát.

A 2010-es évek második fele – egy költözésen felül (Birminghamből vissza Londonba) – a brit vagyonvédelmi seregszemle lassú erodálódását is magával hozta. 2020-ban a COVID-19 pandémia okán szintén törölték a londoni eseményt. Idén, szépen és csendben, angolos diszkrécióval jelezék, hogy csak az online, egész júniust „betöltő” IFSEC Connect-tel kell beérnie a kíváncsi nagyérdeműnek, az offline rendezvényt (leghamarabb) 2022. májusában rendezik meg. A döntés logikus, különösen a járvány jelenlegi bizonytalanságainak (indiai variáns jelenléte Nagy Britanniában), valamint annak tükrében, hogy ez év május közepén nem érte el a 30-at a biztos kiállítók száma. Összehasonlításképp, a szintén komoly problémákkal küzdő ISC WEST még mindig kb. 10-szer ennyi kiállító jelenlétében bízhat júliusi kiállításán – ez idő szerint. Jelen állás szerint, az IFSEC hazai kihívója (The Security Event) 2021. szeptember elején, Birminghamben megtartja idei rendezvényét.

Forrás: ifsecglobal.com
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai