Minőségi rendszert minőségi anyagokból!


Minőségi rendszert minőségi anyagokból!
A GVHungáriánál fontos szempont a minőségi termékek forgalmazása és az ügyfelek maximális elégedettsége, ezért új márkával, a NIKOMAX termékcsaládjával bővítették termékpalettájukat.

A NIKOMAX által lehetővé válhat egy minőségi termékekből felépített strukturált kábelezési rendszer kiépítése, amely teljes rendszergaranciás megoldást kínál a passzív hálózattal kapcsolatosan felmerülő igényekre.

A rendszert alkotó minőségi réz és üvegszál-optikai termékek széles választéka áll az érdeklődők rendelkezésre. A termékek között megtalálhatóak a leggyakrabban keresett LAN kábelek típusai, 5e, 6, 6A, 7, árnyékolt (F/UTP, U/FTP, S/FTP) és árnyékolatlan (U/UTP csavart pár), melyek PVC, LHSZ vagy PE külső burkolatúak. A LAN kábelek mellett elérhetőek keystone aljzatok, patch kábelek és patch panelek is egyaránt.

A NIKOMAX világ szinten is nagy elismerésnek örvend, több, mint 15 éves tapasztalattal nyújt hálózati infrastruktúrális megoldásokat. A Delta, GHMT, és CE/CPR által hitelesített termékek előállításánál a legjobb alapanyagokat használják fel, melyeket a NIKOMAX laboratóriumában tesztelik.A NIKOMAX kábelezési rendszer világszerte több száz referenciával rendelkezik és már több millió végpontot telepítettek termékei felhasználásával. A tanúsítvánnyal rendelkező kivitelezők által telepített és tesztelt rendszerekre a NIKOMAX 25 év rendszergaranciát biztosít.

Kérdés esetén keressék a kollégákat az info@gvhungaria.hu email címen vagy a +36 1 205 3527 telefonszámon.
Tagek: videotechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad
Olvasta már?
Ajax Keypad sorozat - TouchScreen, Keypad Plus, Keypad