Az egykori nagyok COVID-alkonya


Az egykori nagyok COVID-alkonya
Az elmúlt időszakban beérkezett hírek szerint, nem 2021 lesz a legnagyobb és legrégibb biztoságtechnikai kiállítások visszatérésének éve.

A tavalyi év folyamatos elnapolásai, majd végül teljes lemondását követően, az ISC WEST mostanra számos, a világpiac nagy nevei közt számon tartott partnerétől (Avigilon, Bosch, Hanwha, LenelS2, Milestone) kapott jelzést, hogy visszalépnek a júliusban tervezett seregszemlétől. Mindemellett a látogatói érdeklődés eddig töretlennek tűnik.

Ennél sokkolóbb hír, hogy a júliusra tervezett londoni IFSEC eddig alig több mint 30 kiállítóval „büszkélkedhet”. Az off-line show mellett egy egész hónapos online rendezvényt terveznek megvalósítani a biztonságtechnika mellett a az intelligens épületek, egészség és munkavédelem, munkahelyi „légkör”, ingatlan menedzsment és tűzvédelem témakörökben. Sajnos, versenytársaik (az online verzióval elért) eddigi eredményei nem kecsegtetnek rózsás kilátásokkal. Érdemes megjegyezni, hogy az IFSEC már a pandémia előtt is jelentős visszaeséssel szembesült, de a világjárvány még problematikusabb helyzetbe hozta.

Forrás: IPVM
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision
Olvasta már?
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision