Különválnak az Axis és a Citilog útjai


Különválnak az Axis és a Citilog útjai
Az Axis eladta a közlekedési és szállítási piacra specializált videoanalitikai megoldásokat fejlesztő leányvállalatát a svéd Tagmaster AB-nek.

A Citilog 2016. elején került az Axis portfoliójába azon elképzelés mentén, hogy a franciák portfoliója hatékonyan támogathatja a svéd multi közlekedés/szállítmányozás piacai szegmensekben megszerzett pozícióinak megerősítését, fejlesztését.

Az elmúlt öt évben a Citilog magasfokú függetlenséggel tevékenykedhetett, de a két cég marketing elképzeléseit nem sikerült olyan szinten összehangolni, hogy a jelenlegi helyzet fenntartásában az Axis továbbra is érdekelt maradjon. A cég vezérigazgatója akként nyilatkozott, hogy a különválás nem jelenti a szakmai kapcsolatok végét, továbbra is együttműködnek a Tagmaster AB portfóliójába átkerülő Citiloggal.

Az Axis videotartalom-elemzés portfolióját érinti a hír, hogy április 30-cal kivezetésre került a cég nem és kor azonosítást biztosító megoldása. A már megvásárolt Demographic Identifierekhez a garancia időszak végéig biztosítanak terméktámogatást.

Forrás: Axis Communications
Tagek: vidotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
PREDOR újdonságok az új évre
Olvasta már?
PREDOR újdonságok az új évre