AX PRO vezeték nélküli riasztórendszer

Megbízhatóbb behatolásészlelés, kevesebb téves riasztással

AX PRO vezeték nélküli riasztórendszer
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A behatolásvédelmi rendszernek képesnek kell lennie a biztonsági fenyegetések azonnali és megbízható észlelésére - a téves riasztások minimalizálása mellett.

Annak érdekében, hogy a vállalatok és a végfelhasználók elérjék ezt, a Hikvision létrehozta az AX PRO vezeték nélküli riasztórendszerét, amely rendkívül megbízható videóellenőrzési megoldásokat, biztonságos vezeték nélküli jel továbbítást és a legkorszerűbb riasztásérzékelők széles skáláját tartalmazza.

Bemutatjuk a Hikvision AX PRO vezeték nélküli riasztórendszerét
A vállalkozások és a végfelhasználók biztonságának növelése érdekében a Hikvision létrehozta vezeték nélküli AX PRO riasztórendszerét. Ez magában foglalja a biztonsági fenyegetések felderítésére szolgáló távoli videóellenőrzést, a riasztások és videoképek biztonságos vezeték nélküli átviteli technológiáját, valamint számos vezeték nélküli terméket, amelyek betörés vagy más biztonsági fenyegetés esetén gyorsan és megbízhatóan aktiválják a riasztó redszert. A rendszer tartalmazza az AX PRO hubot is, amely akár 210 érzékelőt is képes fogadni vagy kezelni az ügyfelek sajátos biztonsági igényeinek kielégítésére.
A termékcsalád ideális otthoni védelemhez, valamint kis- és közepes méretű üzleti alkalmazáshoz, támogatva a riasztások észlelésének „egyszerűségét az innováció révén”. A rendszer 5 fő típusú Hikvision AX PRO vezeték nélküli riasztó érzékelőt tartalmaz:

1. Hikvision AX PRO mozgásérzékelők
Az AX PRO sorozat kétféle mozgásérzékelőt kínál: „hagyományos” és „kombinált” érzékelőket.
A hagyományos detektorok passzív infravörös (PIR) vagy mikrohullámú technológiát alkalmaznak mozgásészlelésére és a behatolási riasztások valós idejű kiváltására. A kettős technológiai megoldások különböző technológiákat ötvöznek, mint például a PIR, a mikrohullám vagy a kamerák, a behatolási veszélyek ellenőrzésére és a téves riasztások minimalizálására.
Az ilyen típusú megoldásokra példa a PIRCAM mozgásérzékelőnk, amely ötvözi a PIR-t egy intelligens kamerával. Ez a megoldás a PIR-érzékelő működésbe lépésekor készít képeket, így a lakástulajdonosok vagy az üzleti biztonsági csapatok távolról ellenőrizhetik a behatolási eseményeket.

2. Hikvision AX PRO üvegtörés-érzékelők
Az AX PRO üvegtörés-érzékelők különböző típusú és vastagságú üvegekkel működnek. Ezek az érzékelők üvegekre vagy ablakokra néző falakra és mennyezetekre egyaránt felszerelhetők.
Az érzékelők kiváló minőségű szélessávú mikrofonokat használnak a nagy, magas és alacsony frekvenciájú zajok figyeléséhez. Üvegtörési forgatókönyv esetén hangos, alacsony frekvenciájú hangokat hoznak létre a lökéshullámok, amikor egy üvegtáblát betörnek (például nehéz tárgyakkal). Ugyanakkor a nagy frekvenciájú hang megerősíti, hogy az üveg összetört vagy eltört. Az alacsony és magas frekvenciájú zajok megfigyelésének ez a megközelítése biztosítja, hogy az érzékelők meg tudják különböztetni a környezeti hangos zajokat, a nagy szél okozta rezgéseket és a valódi üvegtöréseket - ezzel segítenek minimalizálni a téves risztásokat.
Az AX PRO sorozat magában foglal egy egyelemes üvegtörés-érzékelőt és egy PIR-mozgásérzékelőt, amely egyetlen egységben magában foglalja az üvegtörés-érzékelő technológiát.

3. Hikvision AX PRO nyitásérzékelők (mágneses érintkezés-érzékelők)
A Hikvision nyitásérzékelői két komponensből állnak: az ajtóra vagy ablakra rögzített mágnesből, valamint a keretre helyezett részegységből. Az ajtó vagy ablak kinyitására a kapcsolat megszakad a kettő között, ami aktiválja az érzékelőt.
Az AX PRO termékcsalád kétféle mozgásérzékelőt kínál. Az egyik egy hagyományos megoldás, ami 43mm-es nagyságig detektál nyitási hézagokat. A keskenyebb modell ennél diszkrétebb, nehezebben észrevehető és akár 53mm-es rést is képes érzékelni.

4. Hikvision AX PRO rezgésérzékelők
Az AX PRO rezgésérzékelők nagy érzékenységű G-szenzorokat használnak a különféle felszerelési felületek, úgymint fából készült falak, betonfalak vagy üvegtáblak vibrációs karakterisztikájának meghatározásához. Ennek köszönhetően a Hikvision érzékelői ki tudják szűrni a fals riasztásokat, rázkódásokat, melyet számos dolog kiválthat, mint például kemény tárgyak ütközése a falhoz, a szeles idő okozta dinamikus nyomás, valamint a munkások kalapácsütései illetve egyéb munkálatai az épületen.

5. Hikvision AX PRO területérzékelők
A Hikvision AX PRO vezeték nélküli sorozat számos más érzékelőt is tartalmaz, melyek tovább javítják otthona és a vállalat biztonságát. Ide tartoznak a hordozható és falra szerelhető pánikgombok, EN 14604 tanúsítvánnyal ellátott, 10 éves elem élettartammal rendelkező füstjelzők, vízszivárgás detektorok, valamint hőmérséklet szenzorok.

Az AX PRO vezeték nélküli riasztórendszer legfontosabb jellemzőinek áttekintése

Az AX PRO vezeték nélküli riasztórendszer legfontosabb jellemzői többek között:
 • Az iparágvezető AX PRO hub
  ami lehetővé teszi akár 210 érzékelő egy rendszerbe integrálását
 • AX PRO betörés ellenőrzés mint szolgáltatás (IVaaS)
  ami 7 másodperces videófelvételt biztosít arra, hogy a felhasználó megbizonyosodjon a riasztási esemény tényleges bekövetkezéséről
 • Szándékos jelzavarás elleni védelem
  a rendszer integritásának megőrzéséért a jelet akár 50 frekvencián keresztül képes változtatni
 • Biztonságos és megbízható vezeték nélküli csatlakozás
  a nagy teljesítményű Tri-X technologiánkkal, amely a biztonság és a teljesítmény legmagasabb szintjét nyújtja
 • Villámgyors, egyszerű telepítés
  amely során az üzembe helyezőnek csupán be kell olvasnia a készülék QR kódját, majd bekapcsolnia az eszközt, amelyet követően a készülék automatikusan csatlakozik a vezérlő panelhez
 • Gyors és könnyű konfigurálás
  az AX PRO mobil alkalmazással, weboldalon keresztül vagy Hik-ProConnect-tel

  Ismerje meg jobban az AX PRO nyújtotta lehetőségeket

  További információért a Hikvision AX PRO vezeték nélküli riasztórendszerről, illetve arról, hogy mely érzékelő felel meg leginkább vállalata vagy otthona számára, kérjük, látogasson el a Hikvision honlapjára vagy vegye fel velünk a kapcsolatot akár ma.

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Új Videosec katalógus, 2023 első negyedévi termékekkel és árakkal
  Olvasta már?
  Új Videosec katalógus, 2023 első negyedévi termékekkel és árakkal