Videosec IPD-3614LSA-28F és IPW-2124LSA-40F, az L-sorozat megújulása


Videosec IPD-3614LSA-28F és IPW-2124LSA-40F, az L-sorozat megújulása
A Videosec L-sorozatú Starlight kameráiban, a kiváló képminőség mellett már az új, objektumtípust felismerni képes képanalitika dolgozik, a Videosec IQ kameracsalád kistesói.

A Videosec IPW-2124LSA-40F a 2124LS utódjaként érkezett, immár beépített mikrofonnal és mikroSD kártyahellyel, változatlanul kiváló képminőséggel, 0.003 lux fényérzékenységgel. Az eddigi 4mm (83.7°) mellett immár választható 2.8mm-es (101°) optikával is, IPW-2124LSA-28F típusjelzéssel. Az IPD-3614LSA-28F típusjelzésében nem, csak videóanalitikai képességeiben változott.

A megújult képanalitikai motor felismeri, ha emberalakot vagy járművet lát. Riasztásokat képes generálni, ha a felsimert objektum általunk megadott vonalon, általunk megadott irányban áthalad, vagy egy megrajzolt poligon területén belül tartózkodik legalább 1-10 másodpercig. Négy vonalátlépést és négy területre behatolást adhatunk meg. Az összes beállítást a rögzítő felületéről is elvégezhetjük. A Guard Viewer mobilapplikációban riasztási push-üzeneteket kérhetünk, szelektíven, kameránként is választva, akár csak VCA riasztásra szűrve, akár csak bizonyos napszakokra korlátozottan ütemezve. A megújult VCA analitika hatékonyságát bemutató videót keresse az IQ kameracsaládot bemutató leírásokban.

A megújult L-sorozatú Starlight kamerák beépített mikrofonja lehetőséget biztosít hang-alapú riasztások generálására. Csattanásokra, hirtelen zajokra, akár még üvegtörésre is riasztási eseményt generálhatunk. A beépített mikroSD kártyahely kettős feladatú. Egyfelől használhatjuk kis, egykamerás rendszerek helyi rögzítésére, másfelől az alapértelmezetten bekapcsolt ANR funkció segítségével, ha megszakad a hálózati kapcsolat a kamera és a rögzítő között, a kamera helyben rögzít, majd a kapcsolat helyreállta után az élőképpel párhuzamosan áttölti a hiányzó felvételeket is. Wifi átlövésekhez, távoli telephelyen történő rögzítéshez (MyDDNS segítségével) elengedhetetlen az alkalmazása.

A Starlight képminőségről a Videosec kameráival kapcsolatban az elmúlt években rengeteg szó esett, sokan megtapasztalhatták a Starlight kamerák által nyújtott jobb képminőséget, különösen éjjel, kevés fénynél. Ebből a szempontból az IPD-3614LSA-28F, IPW-2124LSA-28F és IPW-2124LSA-40F sem kivételek.

Kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani