Axis Live Privacy Shield applikáció


Axis Live Privacy Shield applikáció
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications


Az Axis Communications bejelentette, hogy a továbbfejlesztett, kamera oldali, dinamikus adatvédelmi maszkoló applikációja, az Axis Live Privacy Shield mostantól ingyenesen elérhető.

Az új kiadás hozzáadott értéket biztosít az alkalmazással kompatibilis kamerák számára, és minden eddiginél könnyebbé teszi a felhasználók számára a valós idejű adatvédelem alkalmazását a különböző tevékenységek távfelügyelete közben.

A legújabb verzió nemcsak a beltéri helyszínek mozgásalapú maszkolását támogatja, hanem az AI-alapú adatvédelmi maszkolást is, mind beltéri, mind kültéri használatra. A mozgásalapú maszkolást minden kompatibilis kamera, az AI-alapú maszkolást pedig a mélytanuló processzorral rendelkező kamerák támogatják. Az új AI-alapú maszkolási funkció elemzi az élő videót emberi alakot keresve, és lehetőséget ad a felhasználónak vagy az emberek vagy a háttér maszkolására. Ez a funkció beltéren és kültéren is egyaránt használható, akár változó vagy rossz fényviszonyok között is. Az alkalmazás optimális video megfigyelésre olyan környezetben, ahol fontos a magánszféra tiszteletben tartása. Ilyenek lehetnek a betegszobák, idősotthonok, hotelek, iskolák, irodák, vagy akár gyártócsarnokok. A mozgásalapú funkcionalitás elfedi az összes mozgó tárgyat a háttérhez képest. Támogatja a szigorú adatvédelmi követelményeket, és alkalmas beltéri, stabil megvilágítású területekre.

A dinamikus adatvédelmi maszkolás mindkét módja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szín- vagy mozaik maszkot alkalmazzanak, és meghatározzanak különböző zónákat. A sokoldalú alkalmazás lehetővé teszi, hogy kombináljuk a statikus adatvédelmi maszkolással, és úgy konfiguráljuk a rendszert, hogy egyidejűleg rendelkezzünk maszkolt videóval megtekintésre, vagy maszkolatlannal hatósági célokra valamilyen esemény esetén.

Videot megtekinheti IDE kattintva

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya