Nyit a Power új IX. kerületi üzlete


Nyit a Power új IX. kerületi üzlete
Az új, saját tulajdonú telephelyen közel ugyanazokkal a szolgáltatásokkal találkozhattok, mint a
III. kerületi üzletben: bemutatótermi bolti kiszolgálás, műszaki szaktanácsadás, szerviz átvétel, oktatóterem és tárgyalók, nagy kapacitású raktárhelyiség.
Az 1000 nm-es épület nagy részét magasraktár teszi ki, ami közel 500 raklap befogadóhellyel rendelkezik. Összehasonlításképpen, a III. kerületi telephely 330 raklapot képes fogadni.
A raktárrendszer gyors és pontos, az állványszerkezet extrém teherbírású és speciális tárolást lehetővé tevő kiegészítésekkel épült.Térkövezett parkolónk bőséges helyet kínál a bejárathoz közeli megállásra, a megvásárolt eszközök kézikocsikkal guríthatóak az autóhoz. A személyes bolti kiszolgálás ugyanolyan rendszerben valósul meg, mint az Ifjúmunkás utcában, de egy jóval nagyobb, aktív bemutatófalakkal, igényesen kialakított bemutatóterem egészíti ki az üzletteret.Személyes konzultációkhoz kényelmes tárgyalók, oktatások lebonyolítására modern felszereltségű oktatóterem áll rendelkezésre. Az új Power épület megnyitásával (Bp2.) az Ifjúmunkás utcai telephelyen dolgozó kollégák átköltöznek és további kollégák is erősítik majd a IX. kerületi csapatot.

A nyitóbulit valamikor ősszel szeretnénk megtartani, ha minden körülmény adott hozzá.

Várunk szeretettel július 12-től!


Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Ajax intelligens beázás elleni rendszer
Olvasta már?
Ajax intelligens beázás elleni rendszer