Videosec riasztásjelzés és okos otthon egy rendszerben


Videosec riasztásjelzés és okos otthon egy rendszerben
A Videosec AZX-G30 riasztásjelző készlethez különféle szenzorokat csatlakoztatunk, a riasztási eseményekről GSM/SMS értesítés mellett Tuya push-üzenetben is tájékoztatást kapunk, illetve az élesítés, hatástalanítás és riasztás eseményei otthonunk / nyaralónk készülékeinek automatikus reakcióit is felprogramozhatjuk.

Riasztásjelző rendszerünk az AZX-DB11 és AZX-G30 központok köré épül. Mindkét központ alapképessége a riasztás élesítése/hatástalanítása, mozgásérzékelő, nyitásérzékelő, füstérzékelő és egyéb szenzorok RF jelének fogadása, a szenzorban lemerülni készülő elemről történő tájékoztatás. Az AZX-DB11 különleges képessége az ajtócsengő-kezelés, csengődallamokkal, push-üzenettel, az AZX-G30 pedig a push üzenetek mellett GSM átjelzésre is képes mobilhívás vagy SMS-küldés formájában.

A rádiófrekvenciás mozgásérzékelő AZX-P10 és a nyitásérzékelő AZX-D10 is kimagasló elem-élettartammal rendelkezik. Minden szenzorhoz megadhatunk normál, csendes, 24 órás vagy héjvédelmi működést is. A riasztásjelzés élesítése és hatástalanítása történhet mobilapplikációból, de AZX-R10 távirányítóval is. Automatizációkat alkalmazva több központ működését is összehangolhatjuk, szinkronizálva az élesítésüket és hatástalanításukat. Szintén automatizálható a világítás lekapcsolása és a fűtés-szabályozás alkalmazkodása, üdvözlőfény felkapcsolása is. Riasztási eseménykor távoli eszközök ki/be kapcsolása is megoldható (a nyaraló riasztási eseménye az otthoni szirénát is aktiválhatja).

Az AZX-G30 kezelő menüje magyar nyelvű, akár 90 vezeték nélküli szenzort és 3 vezetékes zónát is csatlakoztathatunk. Élesíteni és hatástalanítani mobilapplikációból, legfeljebb 10 RF távvezérlővel, vagy RFID kulcstartó érintésével tudjuk. Lehetőségünk van a PE-S520 kültéri, napelemes, vezeték nélküli sziréna csatlakoztatására is. SIM kártyát behelyezve SMS-ben vagy hanghívásban is tájékoztatást kaphatunk a riasztási eseményekről. Hívás közben lehetőségünk van élesíteni/hatástalanítani a rendszert, de hanghívásra is válthatunk, a kezelő mikrofonját és hangszóróját alkalmazva.

Az AZX-G30 alapkészlet a központot, egy mozgásérzékelőt, egy HAL-szenzoros nyitásérzékelőt, két távirányítót, két RFID kulcstartót és egy vezetékes szirénát tartalmaz. Ezt tudjuk a már említett módon füstérzékelő, mozgásérzékelő, és egyéb szenzorokkal bővíteni. A beépített akkumulátor többórányi autonóm működést tesz lehetővé, miközben a rendszer értesít az áramszünet kezdetéről és végéről.

Kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához .

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva