Plug & Watch

LCD kijelzős PoE switchek a Powertől

Plug & Watch
Intelligens és intuitív LCD kijelző és vezérlés. A switch előlapján színes panel található, amely megkönnyíti az eszköz beállítását és felügyeletét.

A PLANET LCD szériás switchei ideális Plug and Watch Power over Ethernet megoldás, ami egyedülálló LCD kijelzőjén gyors telepítést, valós idejű PoE munkaállapot-felügyeletet és azonnali hibaelhárítást biztosít a munka hatékonyságának és minőségének javítása érdekében, számítógép és szoftver használata nélkül.

Nincs nálad PC/laptop, nem gond többé!

A PLANET LCD switchek előlapján egy színes LCD panel található, amely megkönnyíti az Ethernet és a PoE PD (megtáplált eszköz) kezelését.


Nagyban elősegítik a nagyvállalatok, szállodák, bevásárlóközpontok, kormányzati épületek és más közterületek irányítási hatékonyságát, de nem csak vállalati, hanem magán környezetben is.
A következő speciális vezérlési és státusz funkciókat látják el:

  • PoE menedzsment és állapot.
  • Port kezelés és állapot.
  • Üzemelési módok: Normál, VLAN és Extend PoE.
  • PoE budget és sávszélesség szabályozás.
  • A PD (megtáplált eszköz) elérhető és működőképes is.
  • Karbantartás:
    Képernyővédő, ventilátor vezérlés, gyári alapértelmezés és konfiguráció mentése.

  • Intelligensebb és egyszerűbb módszerre van szükséged a hálózat kezeléséhez?

    Belefáradtál a laptopok adatközpontba és a telepítés helyszínére történő cipelésével a hálózati problémák megoldása érdekében? A PLANET exkluzív színes érintőképernyős kialakításával, amely egy forradalmi megoldás a mindennapi munkára, hihetetlen sok időt és költséget takaríthatsz meg, miközben nagyméretű hálózatokat kezelsz.

    A PLANET kifejlesztette a világ első színes Touch LCD switchét, amely gyors telepítéssel, valamint az adatátvitel és a PoE állapot valós idejű felügyeletével rendelkezik. Ezzel a vezérléssel az informatikusok/telepítők és üzemeltetők képesek azonnali hibaelhárítást végrehajtani, mint például a kábeldiagnosztika és a központi hálózati berendezések azonosítása, anélkül, hogy bejelentkezniük kellene egy számítógépre, ami nagyban növeli a hálózatkezelés hatékonyságát.


    Ez egy élvonalbeli Plug and Watch Ethernet és PoE megoldás.

    Planet PoE Power Boost technológia

    A Planet mérnökei jól látták, hogy a magas minőségű, kültéri PoE képes eszközök gyártása mellett a szünetmentesítés megoldása eddig háttérbe szorult.

    Ezért megalkották az új egyedülálló PoE Power Boost technológiát. Ezzel egyszerűen megoldották, hogy 12 V DC tápbemenet esetén is a kimeneti szabványos 802.3af/at/bt PoE rendelkezésre álljon.

    Nincs szükség többé speciális tápegységre, egy hagyományos 12 V DC tápellátást biztosító áramforrásról is üzemeltethető az eszköz, ami így már könnyen kiszolgálja a CCTV kamerákat vagy bármilyen olyan kültéri eszközt, ami szabványos PoE tápellátást igényel.

    A szünetmentesítés többé nem probléma!



    Több fajta switch és injektor is van a kínálatban így az egy-két kamerás rendszertől kezdve egészen a sok kamerás térfigyelő rendszerekig bármilyen telepítés megvalósítható.



    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Hálózati csatlakozás – újragondolva
    Olvasta már?
    Hálózati csatlakozás – újragondolva