Plug & Watch

LCD kijelzős PoE switchek a Powertől

Plug & Watch
Intelligens és intuitív LCD kijelző és vezérlés. A switch előlapján színes panel található, amely megkönnyíti az eszköz beállítását és felügyeletét.

A PLANET LCD szériás switchei ideális Plug and Watch Power over Ethernet megoldás, ami egyedülálló LCD kijelzőjén gyors telepítést, valós idejű PoE munkaállapot-felügyeletet és azonnali hibaelhárítást biztosít a munka hatékonyságának és minőségének javítása érdekében, számítógép és szoftver használata nélkül.

Nincs nálad PC/laptop, nem gond többé!

A PLANET LCD switchek előlapján egy színes LCD panel található, amely megkönnyíti az Ethernet és a PoE PD (megtáplált eszköz) kezelését.


Nagyban elősegítik a nagyvállalatok, szállodák, bevásárlóközpontok, kormányzati épületek és más közterületek irányítási hatékonyságát, de nem csak vállalati, hanem magán környezetben is.
A következő speciális vezérlési és státusz funkciókat látják el:

 • PoE menedzsment és állapot.
 • Port kezelés és állapot.
 • Üzemelési módok: Normál, VLAN és Extend PoE.
 • PoE budget és sávszélesség szabályozás.
 • A PD (megtáplált eszköz) elérhető és működőképes is.
 • Karbantartás:
  Képernyővédő, ventilátor vezérlés, gyári alapértelmezés és konfiguráció mentése.

 • Intelligensebb és egyszerűbb módszerre van szükséged a hálózat kezeléséhez?

  Belefáradtál a laptopok adatközpontba és a telepítés helyszínére történő cipelésével a hálózati problémák megoldása érdekében? A PLANET exkluzív színes érintőképernyős kialakításával, amely egy forradalmi megoldás a mindennapi munkára, hihetetlen sok időt és költséget takaríthatsz meg, miközben nagyméretű hálózatokat kezelsz.

  A PLANET kifejlesztette a világ első színes Touch LCD switchét, amely gyors telepítéssel, valamint az adatátvitel és a PoE állapot valós idejű felügyeletével rendelkezik. Ezzel a vezérléssel az informatikusok/telepítők és üzemeltetők képesek azonnali hibaelhárítást végrehajtani, mint például a kábeldiagnosztika és a központi hálózati berendezések azonosítása, anélkül, hogy bejelentkezniük kellene egy számítógépre, ami nagyban növeli a hálózatkezelés hatékonyságát.


  Ez egy élvonalbeli Plug and Watch Ethernet és PoE megoldás.

  Planet PoE Power Boost technológia

  A Planet mérnökei jól látták, hogy a magas minőségű, kültéri PoE képes eszközök gyártása mellett a szünetmentesítés megoldása eddig háttérbe szorult.

  Ezért megalkották az új egyedülálló PoE Power Boost technológiát. Ezzel egyszerűen megoldották, hogy 12 V DC tápbemenet esetén is a kimeneti szabványos 802.3af/at/bt PoE rendelkezésre álljon.

  Nincs szükség többé speciális tápegységre, egy hagyományos 12 V DC tápellátást biztosító áramforrásról is üzemeltethető az eszköz, ami így már könnyen kiszolgálja a CCTV kamerákat vagy bármilyen olyan kültéri eszközt, ami szabványos PoE tápellátást igényel.

  A szünetmentesítés többé nem probléma!  Több fajta switch és injektor is van a kínálatban így az egy-két kamerás rendszertől kezdve egészen a sok kamerás térfigyelő rendszerekig bármilyen telepítés megvalósítható.  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  Ajax KeyPad Plus: Maximális biztonság és ellenőrzés
  Olvasta már?
  Ajax KeyPad Plus: Maximális biztonság és ellenőrzés