Ügyfélkeresés a Cloud Managerben


Ügyfélkeresés a Cloud Managerben
Biztosan tapasztalta már, hogy társasháznál, kapuvezérlésnél, telephelyen stb. az ügyfél tömérdek vezérlőtelefonszámmal kívánja vezérelni telepített ProCon GSM / Cloud / 4G, EasyCon GSM vagy InterCom GSM eszközét. A legnagyobb fejtörést számukra a felhasználók folyamatos változása, telefonszámaik frissítése jelenti.

Az új szolgáltatás most segít ügyfeleink könnyebb és gyorsabb azonosításához.



Az adatvédelmi szempontokat is figyelembevéve, elegendő ügyfélre jellemző információkkal menteni az ügyféladatbázist és a megadott információk alapján azonnali találatként listázza rendszerünk. Exportálhatjuk majd importálhatjuk a módosított beállításainkat. Minden adat AES CBC 256 kódolással, teljesen biztonságos módon kerül mentésre.





Vezérlőtelefonszámok mellett Megjegyzés1 oszlopban megadhatjuk ügyfelük azonosításához leginkább jellemző információt. (Pl.: szállodában tulajdonos vagy vendég stb...)


Ügyfelünk telefonszáma melletti oszlopokban a hozzáférési jogosultságok mellett Megjegyzés2 és Megjegyzés3 oszlopokban még további keresés megkönnyítését elősegítő információkat adhat meg (pl.: céges autó rendszám, apartman vagy lakosztály száma stb...).



Mindezeket elmentve, a keresés alkalmával elegendő egy szótöredék részletet megadni a Kereső mezőben és azonnal megtaláljuk a keresett ügyfelet.

A Cloud Manager-t az ascloudmanager.hu címen éri el. A szolgáltatás a ProCon GSM Cloud vagy a WiFi/Bluetooth Programozóval ellátott termékeknél érhető el.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai