Videosec IPW-2125IQ-40SA – a legkisebb IQ-kamera


Videosec IPW-2125IQ-40SA – a legkisebb IQ-kamera
A fixfókuszú 5 Megapixel felbontású IQ csőkamera a család legkisebb tagjaként képes Starlight képminőséget biztosítani, embert és járművet képes megkülönböztetni, a beépített térmikrofon hangalapú riasztásokat is generálhat, mikroSD kártyahellyel rendelkezik.

A Videosec IQ kameracsalád lekisebb tagja a mindössze 6.3 x 6.3 x15.6cm méretű IPW-2125IQ-40SA. Starlight képessége lehetővé teszi, hogy 0.003 lux fénynél is színes képet biztosítson. A beépített infraLED hatótávolsága 40m. A kétmagos CPU és az új képanalitikai motor lehetővé teszik a képmezőben megjelenő objektumok típusonkénti megkülönböztetését, függetlenül attól, hogy mozognak-e, vagy egyhelyben állnak. A felismert gyalogosra, kerékpárosra/motorkerékpárosra és gépjárműre szelektíven állíthatunk be riasztási kritériumokat úgy vonalátlépésnél, mint területre behatolásnál. Generálhatunk riasztást, ha gépjármű-behajtón valaki gyalog megy be vagy jön ki, ha valahol egy jármű több, mint X másodpercig áll, ha egyirányú közlekedési területen ellentétes irányban halad (szelektíven, járműtípusonként), és sokminden másra is.

Fontos képessége az IQ kamerák riasztási lehetőségének a teljes kompatibilitás: régi rögzítők területre behatolási vagy vonalátlépési riasztási lehetőségével is használhatóak. Miután megrajzoltuk a legfeljebb négy riasztási területet és négy vonalátlépést, beállítottuk a késleltetéseket illetve áthaladási irányokat, a rendszer máris működik. Ha valamelyik objektumtípust ki szeretnénk zárni a riasztási körből, belépünk a kamera webfelületére és az adott területhez kikapcsoljuk az adott objektumtípust.

Az új IQ VCA analitikák működéséről Youtube videó érhető el a Videosec weboldaláról.
Az IPW-2125IQ-40SA kamera éjszakai, nappali, WDR nélküli és bekapcsolt WDR mellett nyújtott képminősége is megtekinthető a weboldalunkról elérhető videóban.

A magas kontrasztú helyszínek a WDR funkció alkalmazása, azaz a expozíció soronkénti eltérő vezérlésével akár 120dB dinamikai átfogású videó elkészültét is lehetővé teszik. Nem csak manuálisan, hanem az érzékelt kontrasztnak megfelelően automatikusan is aktiválható ez a képjavító eljárás. A WDR képkorrekció mértéke állítható, az alapérték nem minden helyszínen ad optimális képminőséget.

A fix 4mm-es objektív látószöge 86.5°. A szűkebb látószögnek köszönhetően a távolsággal arányosan kevésbé csökken az objektumok mérete, mint a 2.8mm-es látószögű kameráknál.

A kamera műszaki paramétereit és a kapcsolódó videókat megtalálja a videosec.com weboldalon.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Megérkezett a WiFi/BT Controller 2.0
Olvasta már?
Megérkezett a WiFi/BT Controller 2.0