Myers MBD-100 - vezeték nélküli kapucsengő, amely mindent lát


Myers MBD-100 - vezeték nélküli kapucsengő, amely mindent lát
Hogyan működik a Myers legjobb kültéri hívópanelje? Nézze meg az új videót a Partizan Security YouTube csatornáján!
És itt röviden elmondjuk.
Tehát a Myers MBD-100 mozgásérzékelővel és intelligens emberi észlelési funkcióval van felszerelve. Amikor valaki megjelenik a látómezőben (nem is kell megnyomnia a hívás gombot), értesítést kap az okostelefonjától. A beépített 1/3 hüvelykes, 2,0 megapixeles felbontású FullHD CCTV kamera lehetővé teszi, hogy jól lássa a látogatót. Kétirányú kommunikáció segítségével üdvözölheti barátját vagy megijesztheti az idegent, aki valami rosszban sántikál az ajtónál.Ez a csengő a szabadban is felszerelhető. A Myers MBD-100 ellenáll a pornak és a nedvességnek. Sötétben akár 3 méteres távolságban is lát. És ami a legfontosabb - nincs szükség vezetékekre. Egyáltalán nem! A vezérlés Wi-Fi-n keresztül történik, és a beépített 5000 mA-es akkumulátor táplálja. Elég sokáig, mert a készülék csak akkor aktiválódik, ha a mozgásérzékelés bekapcsol, vagy megnyomja a hívás gombot.

Kiválóan fel lehet használni nem csak családi házaknál, de kitűnően használható irodaházak, raktárak és üzletek esetében is.
Tagek: kaputelefon

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Hanwha Vision piacra dobja az iparág első két szenzoros BCR kameráját
Olvasta már?
A Hanwha Vision piacra dobja az iparág első két szenzoros BCR kameráját